Odp: Kupię KTM'a EXC 125 <2007r.
Tak.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię KTM'a EXC 125 <2007r.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak.
jechałem taka odblokowana niby na 25KM i nie jechała wcale !!! exc wymiata bez porownania
Przejedź się taką, ale po portingu i na gaźniku 36/38 mm to zmienisz zdanie ;)
A tak jak już w innym temacie napisałem. Jest ktoś może z Radomia/okolic, żeby podskoczyć do Skarżyska-Kamiennej obejrzeć sprzęty? Oczywiście wynagrodzę :)
Hustler, powiem Ci, że przerabiałem już dłubanie w piździku i mi starczy, tyle co ja się gaźników nawymieniałem ( bo wszystkie z niewiadomych powodów nie działały ), a po kupnie nowego problemy się skończyły. Teraz chcę kupić, żeby po prostu silnik na stół, zamówić części i wyregulować zgodnie z serwisówką. Czasu mam jeszcze sporo, więc mogę poczekać z nadzieją, że jakieś w miarę fajne exc się pokaże :)
Nie namawiam do huski, na towim miejscu też bym brał exc. Z gówna dżemu nie ukręci, to wiadomo.
Ale lekko dłubnięta huqa już fajnie jeździ :)
Z resztą exc to inna liga. Lepszy zawias, lepszy motor itede itepe
Nie no, nie przesadzajmy, że Huska to gówno. Jest to po prostu całkiem inny sprzęt niż exc. Jeśli szukałbym moto do codziennej eksploatacji ( dojazdy ), to pewnie brałbym właśnie huskę, ale jako że teraz i tak nie będę miał zbyt dużo czasu, bo jednak szkoła zajmuje większość, więc wolę wziąć exc i po prostu trochę lepiej polatać. Tym bardziej, że niedaleko mam tor motocrossowy :)
Nie no, nie przesadzajmy, że Huska to gówno. Jest to po prostu całkiem inny sprzęt niż exc. Jeśli szukałbym moto do codziennej eksploatacji ( dojazdy ), to pewnie brałbym właśnie huskę, ale jako że teraz i tak nie będę miał zbyt dużo czasu, bo jednak szkoła zajmuje większość, więc wolę wziąć exc i po prostu trochę lepiej polatać. Tym bardziej, że niedaleko mam tor motocrossowy :)
Sx 150 na torze piaskowym pali mi mniej niż huska na drodze, więc nie wiem czy taka dobra na dojazdy :)
A co do tego gówna, to troszkę dystansu, aż taka zła nie jest ;)
Ja widziałem jak sm/wr (nie jestem pewny) z brudasami lata na torze i muszę powiedzieć że całkiem ładnie zamiatała czasami nawet sx sete odstawiła :)
Przeczytaj jeszcze raz pierwsze zdanie, właśnie napisałem, że nie ma co przesadzać :)
@up
Wr jest mniej więcej tej samej klasy co exc i nie ma zbyt dużo wspólnego z sm/wre.
Trochę masz niewygodne położenie geograficzne ale jak byś znalazł jakąś maszynke w lbln to zawsze służę jako tako pomocą :)
To jest niestety prawda, szukanie sprzęta na północy, to jakaś masakra :(
Nom chociaż też są całkiem ładne sprzęty na północy no cóż wystarczy życzyć tylko wyrwania dobrego konia .A i jeszcze jedno pytanie nie bd problemu z rejestracją 125 która ma wbite w dowód np 30 km ?
Z tego co widzę, to większość ma takie cyferki wbite w dowód, że łapią się na a1.
@punk891, widzę że masz ten sam tok myślenia co ja. Z miesiąc temu sprzedałem husqe wre 125, i szukam EXC 125 i robię supermoto. Przesiadka z oczywistego powodu - moc. Z jednej strony pewnie będę tego żałował bo na wre zrobiłem 4 tyś km nie ruszając przy niej palcem, bo wszystko chodziło jak trzeba i na dodatek paliła mi koło 5l.
Tak więc powodzenia w poszukiwaniu, ja pewnie będę patrzył za granicę bo w Polsce mało sprzętów które mnie interesują.
Znałem takiego co był tak poprawny że wbił sobie 45 km w exc no ale to właśnie różnie bywa . A tak z ciekawości za ile poszła twój piździk ?
Piździka za 3800 ostatecznie oddałem.
uncatchable, powiem Ci, że też myślałem o tym, ale jak zacząłem szukać ( głównie Niemcy i Włochy ), to tez nie jest zbyt różowo. W Niemczech to jest lipa i to dosyć mocna. Są np. 2005r. za 3k euro, a to jest cena chora, jak za ten rocznik, bo w PL znajdziesz już nowy model. Na włoskich serwisach jest już większy i fajniejszy wybór przy lepszych cenach, ale jest to całkowite kupowanie kota w worku. Mam nadzieję, że uda mi się w końcu coś znaleźć :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię KTM'a EXC 125 <2007r.
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 87 zapytań