16

Odp: Wallrav Racing Club - nabór członków.

Jest to chyba słuszna koncepcja! Jeśli chodzi o promocję WallraV Racing, to ja już trochę zrobiłem (for free :lol: ). Myślę że chętni będą mogli przeczytać o Was w następnym numerze Supermoto International Magazine [url=http://www.smimag.co.uk]www.smimag.co.uk[/url] . Naczelny już się dopytywał którą rundę MP mógłbym rekomendować brytyjskim ścigantom.  Zgadnijcie którą mu poleciłem :D ? Więc może jest szansa na większe zainteresowanie. Z drugiej strony, oby nie był to strzał w stopę - zabraknie miejsc dla naszych amatorów, ceny pójdą w stronę europejskich itd..
Ja mam pytanie z innej beczki: Można zostać w legalny sposób członkiem WRC, będąc już członkiem Automobilklubu Wielkopolskiego?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

17

gierwi napisał/a:

Ja mam pytanie z innej beczki: Można zostać w legalny sposób członkiem WRC, będąc już członkiem Automobilklubu Wielkopolskiego?

też się przybijam do tego zapytania...

18

gierwi napisał/a:

Jest to chyba słuszna koncepcja! Jeśli chodzi o promocję WallraV Racing, to ja już trochę zrobiłem (for free :lol: ). Myślę że chętni będą mogli przeczytać o Was w następnym numerze Supermoto International Magazine [url=http://www.smimag.co.uk]www.smimag.co.uk[/url] . Naczelny już się dopytywał którą rundę MP mógłbym rekomendować brytyjskim ścigantom.  Zgadnijcie którą mu poleciłem :D ? Więc może jest szansa na większe zainteresowanie. Z drugiej strony, oby nie był to strzał w stopę - zabraknie miejsc dla naszych amatorów, ceny pójdą w stronę europejskich itd..

ja mysle ze jak bedzie to tak dalej szlo to moze kiedys - kiedys zagosci w Kisielinie jakas runda rangi europiejskiej badz nawet swiatowej, obiekt jest rewelacja , zaplecze itd... itd...

co do strzalu w stope hmmm... mam nadzieje ze kwoty beda dopasowane do polskich realiow a nie do ewentualnych gosci z Europy i nie tylko ;)

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!

19

gierwi napisał/a:

Jeśli chodzi o promocję WallraV Racing, to ja już trochę zrobiłem (for free :lol: ). Myślę że chętni będą mogli przeczytać o Was w następnym numerze Supermoto International Magazine [url=http://www.smimag.co.uk]www.smimag.co.uk[/url] . Naczelny już się dopytywał którą rundę MP mógłbym rekomendować brytyjskim ścigantom.  Zgadnijcie którą mu poleciłem :D ?

Czego bedzie dotyczyc art.? To pewne, ze sie ukaze?

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

20

To ten artykuł o którym pisałem Tobie wcześniej. Ogólnie o naszej scenie SM. WallraV znalazł tam trochę miejsca, bo myślę że to dobry kierunek rozwoju i możliwość kontaktu z lepszymi. Raczej się ukaże, bo ostatnio naczelny prosił o foty które mu zginęły razem z laptopem. Pisał mi też że artykuł ma już gotowy i nieźle się powinno czytać :cool: . Mam nadzieję że będzie OK.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

21 Ostatnio edytowany przez Siekierka (2010-02-16 15:51:46)

Gierwi - brawa dla Ciebie. W Kisielinie masz u mnie "colę (light oczywiście)" ;)

gierwi napisał/a:

Oczywiście, że tak. Ale.....
ZMIANA PRZYNALEŻNOŚCI KLUBOWEJ MUSI SIĘ ODBYĆ DO KOŃCA LUTEGO !!!
- jeżeli w AW nie ma sekcji Supermoto to żaden kłopot (nie wiem czy jest?),
- jeżeli jest to zawodnik zwraca się do WRC o przynależność, WRC pisze pismo do AW, że zawodnika przyjmie, AW wyraża zgodę i .......już.

Gierwi mam nadzieję, że wpadniesz na meeting w kwietniu.

22

Zaraz zawodnik! Zawodnikiem nie jestem, jednak jestem członkiem AW. Mam plan pojechać w kwietniu do St. Kisielina, ale raczej rekreacyjnie i może jakaś runda PP w tym roku. Zobaczę jak życie zweryfikuje moje plany.
Dzięki za informację.
P.S. Dziękuję za brawa, ale jeszcze nie zasłużyłem. Zobaczymy jak się temat rozwinie.

23

Ktoś planuje wizytę 18.04 na treningu w STARYM KISIELINIE
Niedziela 08.00 - 16.00 Jazdy wolne SUPERMOTO / MOTOCYKLE (cena-50zł, członkowie WRC free) ???

24

ja bd juz 17'go tam ;)

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

25

miałem być 17'go ale jest rozpoczęcie sezonu w Poznaniu więc dojadę 18'go  :D

26

supermotox napisał/a:

miałem być 17'go ale jest rozpoczęcie sezonu w Poznaniu więc dojadę 18'go  :D

A masz już pomysł na którym biegu Twój koń pojedzie na paradę. Zainstaluj półbiegi z Kamaza, bo spalisz sprzęgło :D

27

ja tez chetnie przyjade na trening, musze tylko zorganizowac transport bo z Bielska kawał drogi :/
potrzebne są jakies zaswiadczenia albo inne biurokratyczne bzdury zeby posmigac ?

28

predator308 napisał/a:

ja tez chetnie przyjade na trening, musze tylko zorganizowac transport bo z Bielska kawał drogi :/
potrzebne są jakies zaswiadczenia albo inne biurokratyczne bzdury zeby posmigac ?

raczej nie, dowod osobisty ;)

29

to gitara  :D  rozumiem ze w sobote tez mozna pojezdzic ?

30

predator308 napisał/a:

to gitara  :D  rozumiem ze w sobote tez mozna pojezdzic ?

ponoc ma byc wyscig 3h na kartingach , wiec dokladnie to nie wiem czy bedzie taka mozliwosc , tez bym chcial polatac :)