Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Matysek to też nie jest błotnik z SMS.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 172 173 174 175 176 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Matysek to też nie jest błotnik z SMS.
gadałem z kolesiem ktory twierdzi ze ma wszystko z ufo. po swietach ma dac znac co do blotnika, kazdy dopasowany bedzie lepszy niz org
Jak macie kasę:
[url]http://www.carbon-performance.com/index_eng.php?kat_id=51[/url]
Hehehe, pamietam jak pierwszy raz wszedłem na tą strone:) Patrze, jakie zajebiste ceny... a potem *4,2 i koniec bajki:D nie całe 4000zł i mam wszystko w karbonie bez przedniej lampy bo mi sie nie podoba;)
inwestycja w carbon troche za bogato, a ten z blitzmoto bralbym juz
W jakim celu ludzie dają puszkę np. Monstera w 2t. Czasami widać jak są przy silniku.
Puszka jest zazwyczaj na zlewki.
Czasami +5 do mocy, +10 do lansu :)
nie tylko w 2takicie ale w większości motocykli typu cross, a puszka przeważnie służy jako ozdoba nałożona na właściwy zbiornik. połączona jest z gaźnikiem przewodami i zbiera się w niej paliwo jakie gaźnik wypluje
Moim zdaniem to seryjny blotnik od 520ki.
jak seryjny to jakos spawany bo chyba nie bardzo bedzie pasowal na zasadzi przelozenia, jakby ktos chcial znalazlem w polsce te ufo z linka nizej po 99 zl. czarnych maja 2 sztuki o pomarancze nie pytałem
[url]http://www.ebay.co.uk/itm/UFO-KTM600-SMC-640-LC4-SUPERMOTO-04-07-REAR-FENDER-3016-/300587933264[/url]
Używał ktoś kiedyś opony marki Duro?
W piździku miałem tylną Duro.
Jak z jakością i przyczepnością?
Jako, że w piździku mocy zbyt wiele nie ma, to nie zdarzyło mi się, żeby kiedykolwiek mi puściła, nawet przy większym złożeniu. Ogólnie za tą cenę, to całkiem spoko.
Miałem jak jeździłem kiblem. Miękka i jako tako trzymała, ale bardzo szybko się kończy.
Strony Poprzednia 1 … 172 173 174 175 176 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.127 sekund, wykonano 36 zapytań