Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Dukers uprzedziłeś mnie, własnie chciałem do wrzucić :D tak jak napisał dukers wszystko zaczeło sie od rozbioru.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 171 172 173 174 175 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dukers uprzedziłeś mnie, własnie chciałem do wrzucić :D tak jak napisał dukers wszystko zaczeło sie od rozbioru.
Też chciałem napisać o rozbiorach ale bym się machnął w czymś i by było że spałem na lekcjach historii
Bardzo dziękuję, teraz wszystko jest dla mnie jasne.
Prośba do ekipy ze Śląska, wyjaśnij ie mi proszę o co chodzi z Sosnowcem? Kiedyś za czasów SHARP Skins często jeździłem na Śląsk z załogą z Łodzi i Warszawy na koncerty i zawsze były tam konflikty z chłopakami z Sosnowca. O co chodzi???
Prelude ty zdrajco, gdy ja wlczyłem za białą rasę, ty układałeś się z czerwonymi, wstyd, ja bym się nie przyznawał.
Pewnie stąd twoje problemy, w Sosnowcu była mocna ekipa. Oi.
Wczoraj gdzieś w internetach widziałem info, że ukradli kolejny samochód a w nim był wózek dla niepełnosprawnej dziewczynki, który był najważniejszy dla okradzionych ludzi i ludzie prosili złodzieja żeby oddał chociaż sam wózek, bo bez niego dziewczynka nie może sie poruszac. Dzisiaj wstaje rano i słysze w wiadomościach, że nagle znalazł się i samochód i wózek... Magia
Prelude ty zdrajco, gdy ja wlczyłem za białą rasę, ty układałeś się z czerwonymi, wstyd, ja bym się nie przyznawał.
Pewnie stąd twoje problemy, w Sosnowcu była mocna ekipa. Oi.
He, he – nie dam się sprowokować :D Wszyscy byliśmy apolityczni i absolutnie z nikim się nie układaliśmy. Zgodnie z duchem ruchu Skinheads zawsze chodziło dobrą ekipę, koncerty, mecze, piwo i awantury. Nigdy nie próbowaliśmy usprawiedliwiać naszych chuligańskich wybryków prawicową ideologią – bo czym zawinił czarnoskóry student medycyny którego goni z kijem „prawdziwy” Polak mając wpięte nazistowskie emblematy w kurtkę? Na Śląsku bywaliśmy bardzo często na koncertach i imprezach i rzeczywiście ekipa była tam konkretna do bitki i zabawy :) Oi!
Ja i moi najbliższy przyjaciele w połowie lat 90
ty w tej czerwonej koszuli?
ty w tej czerwonej koszuli?
Tak, w czerwonej harringtonce ;) - ja pier... 70 kg żywej wagi, kiedy to było :D
Dla nas sosnowiec to po prostu enklawa goroli i tyle ...
Co do koncertów pamiętam czasy jak jeździło się na "Metalmanie" do Katowickiego "Spodka" .
Zjezdzały się ekipy z całej Polski i zawsze były mniejsze lub większe burdy .
Ale te czasy gdy się jechało pociągiem całą ekipą ,przez miasto szło się z browarem w ręce nie wrócą no i te kapele ...
Co to będzie za błotnik (tylny oczywiście)?
Zdjęcie: Blitzmoto.pl
+1 do zapytania
Stawiam, że jest to przycięty oryginał.
niestety org ma jeszcze lampe na gorze. no chyba ze ktos sie bawil w spawanie
Również jestem zdania, że to nie jest oryginalny błotnik. Nawet akcesoryjny UFO nie idzie tak mocno do góry.
Na tym filmiku koleś ma również ciekawy błotnik
[url]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=hDAzFDxIBc0#t=22[/url]
Też zawsze taki błotnik chciałem mieć. On jest taki jak w SMS 660, tylko skąd go wziąć?
Strony Poprzednia 1 … 171 172 173 174 175 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.094 sekund, wykonano 55 zapytań