Odp: Skradziony pomysł z bluzy supermoto.pl
Ta stronka jest prowadzona przez gimbusów którzy jeżdżą jakimiś chińskimi kiblami lub niczym nie jeżdżą i mówią że lubią zapierdalać xD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Skradziony pomysł z bluzy supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ta stronka jest prowadzona przez gimbusów którzy jeżdżą jakimiś chińskimi kiblami lub niczym nie jeżdżą i mówią że lubią zapierdalać xD
.
chlopaki a to widzieliscie? [url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=699422103409710&set=a.559323287419593.1073741825.408087029209887&type=1&theater[/url]
chlopaki a to widzieliscie? [url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=699422103409710&set=a.559323287419593.1073741825.408087029209887&type=1&theater[/url]
Post 44 w temacie.
Twierdzi, że to nie jest plagiat, bo wszystko łącznie z czcionką się różni. Ja bym odpuścił. Debilowi nie przetłumaczycie.
Witam.
Jestem głównym administratorem Lubię Zapier*alać. Mam na imię Alek i mam 18 lat. To tak żeby nie było, że anonimowo.
Jestem fanatykiem motocykli również tak jak Wy, tylko w odróżnieniu od Was wolę ścigacze - każdy ma inny wybór.
Jakoś stosunkowo nie dawno zobaczyłem w internecie z tego co się nie mylę zdjęcie Waszego forumowicza w takowej bluzie o którą się tutaj rozchodzi. Spodobał mi się Wasz projekt, ale nie chciałem go skopiować gdyż nie jestem fanatykiem SM, jak wcześniej wspomniałem wolę ścigacze. Usiadłem z kolegą grafikiem i zaczęliśmy kombinować jakby tutaj zrobić, aby Was nie urazić, ale też mieć taką bluzę. Zrobiliśmy projekt który różni się od Waszego tzn. Zrobiliśmy inną czcionkę, własne logo ścigacza. Z napisów z rękawów zrezygnowaliśmy. Na początku miała to być bluza dla mnie, lecz kolega zaproponował ją naszym fanom na facebook'u. Fanom jak widać się podoba. Chcemy ją wprowadzić do sprzedaży.
Panowie i Panie okej jeżelibyśmy użyli Waszego logo. To, że na bluzie jest napisane "Nakurwiam Terror Zachowaj Dystans" to nic nie znaczy, gdyż specjalnie zmieniliśmy czcionkę i wielkość słów, więc drodzy forumowicze to nie jest plagiat. Gdybyśmy zrobili taką samą jak Wy i ją sprzedawali zrozumiałbym Wasze oburzenie.
Użytkownik Rudy102 wykazał się wielkim buractwem i brakiem szacunku dla drugiej osoby... baaa motocykliści z tego co mi wiadomo to rodzina,a nazywanie prosto z mostu rodziny złodziejami itp. wyzwiskami jest nie na miejscu.
Szanuję Waszą pracę włożoną w stworzenie projektu, ale przykro mi - my go nie skopiowaliśmy, jedyne podobieństwo to jest tekst. Powiedzcie mi taką rzecz, zrobię koszulkę z napisem na na plecach "Kocham motocykle" to nikt już jej nie będzie mógł zrobić? Powiem Wam tak oczekiwałbym chociaż odrobinę szacunku za to, że napisałem tutaj oraz za to, że włożyłem dużo pracy, aby nie był to plagiat, więc z łaski swojej nazywanie mnie debilem, złodziejem, po pierdolcem itp. jest nie na miejscu. Powiem Wam tak - inny na moim miejscu zrobiłby prawdziwy plagiat i miałby na Was za przeproszeniem Wyjeb*ne. Ja przynajmniej włożyłem dużo wysiłku, aby Was nie urazić. Może jeszcze mam przeprosić, że staram się być uczciwy ?
Nie piszcie mi tutaj, że ukradłem tekst ... Każdy ma prawo zrobić sobie taki nadruk na koszulce/bluzie ...
Pozdrawiam całe forum supermoto.pl i do zobaczenia na trasie LwG.
Misu kolorowy.... a jak napiszesz Just Do It ale inną czcionką, to też będzie ok?
Bo każdy może mieć taki nadruk na koszulce :D
Jak robisz pracę domową ctrl+c i ctrl+v i zmienisz czcionkę to już nie plagiat ? :D
Swoją drogą to mógłbyś podać informację... inspiracją dla bluzy było...
Ale tak to jest jak ktoś wrzuca swoje zdjęcia na gimbusiarskie fora... ;)
myslisz ze jak naskrobiesz takiego posta to bedzie ok, a tak naprawde niczego sensownego na swoja obrone nie masz. Po to chlopaki od nas wymyslili taki projekt bluzy żeby nie kopiowac projektow, charakterystycznych elementow i znaków innych ekip, wy sie zaslaniacie zmiana koloru i rodziajem czcionki. swoja droga dosyc zabawnie bedziecie na tych pralkach wygladali w takiej bluzie. pyrpyrpyr bzzzzbzbzzzzz i "nakurwiam terror", wy nawet nie wiecie jaki jest sens tego zdania i jak to sie ma do zycia/jazdy. piszesz o szacunku i rodzinie motocylistow.....na szacunek kolego najpierw trzeba zasłużyć. piszesz ze nie ukradles takstu, a pomysłu też nie ukradłeś ??? (widzisz tutaj jakac roznice?? bo ja nie)
To, że na bluzie jest napisane "Nakurwiam Terror Zachowaj Dystans" to nic nie znaczy, gdyż specjalnie zmieniliśmy czcionkę i wielkość słów, więc drodzy forumowicze to nie jest plagiat
skoro wychodzisz z takiego założenia, to powodzenia na maturze:)
poza tym, ludzie jeżdżą w tych bluzach, bo po prostu NAKURWIAJĄ TERROR, a nie siedzą na fb marząc o motocyklach. Obejrzyj sobie filmiki ekip z południa lub z warszawy, a będziesz wiedział o co chodzi;)
Najbardziej mnie przeraża wizja dzieciaczków na chińskich odkurzaczach w tej bluzie. Czytając komentarze na fb pod projektem to 3/4 potencjalnych konsumentów to upalacze 50 cc.
Najbardziej mnie przeraża wizja dzieciaczków na chińskich odkurzaczach w tej bluzie. Czytając komentarze na fb pod projektem to 3/4 potencjalnych konsumentów to upalacze 50 cc.
+1234549684123546
Wyobrażacie sobie? Terror na kingłejach i zipach!!!!!!!!!!!!!!!!
Ozzier napisał/a:chlopaki a to widzieliscie? [url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=699422103409710&set=a.559323287419593.1073741825.408087029209887&type=1&theater[/url]
Post 44 w temacie.
Sorki nie Zauważyłem ;)
I wyjątkowość projektu prysła,minie zima i obciachem będzie latanie w tej bluzie bo kazdy gimgłąb będzie w niej chodził do "bazy" i smigal na kompresorze.
Witam.
Jestem głównym administratorem Lubię Zapier*alać. Mam na imię Alek i mam 18 lat. To tak żeby nie było, że anonimowo.
Jestem fanatykiem motocykli również tak jak Wy, tylko w odróżnieniu od Was wolę ścigacze - każdy ma inny wybór.
Jakoś stosunkowo nie dawno zobaczyłem w internecie z tego co się nie mylę zdjęcie Waszego forumowicza w takowej bluzie o którą się tutaj rozchodzi. Spodobał mi się Wasz projekt, ale nie chciałem go skopiować gdyż nie jestem fanatykiem SM, jak wcześniej wspomniałem wolę ścigacze. Usiadłem z kolegą grafikiem i zaczęliśmy kombinować jakby tutaj zrobić, aby Was nie urazić, ale też mieć taką bluzę. Zrobiliśmy projekt który różni się od Waszego tzn. Zrobiliśmy inną czcionkę, własne logo ścigacza. Z napisów z rękawów zrezygnowaliśmy. Na początku miała to być bluza dla mnie, lecz kolega zaproponował ją naszym fanom na facebook'u. Fanom jak widać się podoba. Chcemy ją wprowadzić do sprzedaży.
Panowie i Panie okej jeżelibyśmy użyli Waszego logo. To, że na bluzie jest napisane "Nakurwiam Terror Zachowaj Dystans" to nic nie znaczy, gdyż specjalnie zmieniliśmy czcionkę i wielkość słów, więc drodzy forumowicze to nie jest plagiat. Gdybyśmy zrobili taką samą jak Wy i ją sprzedawali zrozumiałbym Wasze oburzenie.
Użytkownik Rudy102 wykazał się wielkim buractwem i brakiem szacunku dla drugiej osoby... baaa motocykliści z tego co mi wiadomo to rodzina,a nazywanie prosto z mostu rodziny złodziejami itp. wyzwiskami jest nie na miejscu.
Szanuję Waszą pracę włożoną w stworzenie projektu, ale przykro mi - my go nie skopiowaliśmy, jedyne podobieństwo to jest tekst. Powiedzcie mi taką rzecz, zrobię koszulkę z napisem na na plecach "Kocham motocykle" to nikt już jej nie będzie mógł zrobić? Powiem Wam tak oczekiwałbym chociaż odrobinę szacunku za to, że napisałem tutaj oraz za to, że włożyłem dużo pracy, aby nie był to plagiat, więc z łaski swojej nazywanie mnie debilem, złodziejem, po pierdolcem itp. jest nie na miejscu. Powiem Wam tak - inny na moim miejscu zrobiłby prawdziwy plagiat i miałby na Was za przeproszeniem Wyjeb*ne. Ja przynajmniej włożyłem dużo wysiłku, aby Was nie urazić. Może jeszcze mam przeprosić, że staram się być uczciwy ?
Nie piszcie mi tutaj, że ukradłem tekst ... Każdy ma prawo zrobić sobie taki nadruk na koszulce/bluzie ...
Pozdrawiam całe forum supermoto.pl i do zobaczenia na trasie LwG.
czyli jak napiszesz ferrari czy mercedes tylko inna czcionka to nie bedzie plagiat? mysle ze nie wyszedlbys z pierdla ot tyle co mialem do napisania.
Nie pieprz mi tu głupot o rodzinie, ta LwG i pal gume nie dusze. Serio masz 18 lat? Bo sądząc po toku Twojego myślenia i zachowania, dałbym Ci 15. LWG!!!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Skradziony pomysł z bluzy supermoto.pl
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 75 zapytań