Odp: Pokaż swój pojazd
Jest o wiele zwrotniejsza, prowadzi się jak rowerek. Ale ze względu na pogodę nie jeździłem dużo. Jutro test w terenie to opowiem więcej.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 224 225 226 227 228 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jest o wiele zwrotniejsza, prowadzi się jak rowerek. Ale ze względu na pogodę nie jeździłem dużo. Jutro test w terenie to opowiem więcej.
gratulacje sprzętu JACA... :) przy wuerce będziesz coś modził przez zime optycznie?? :D
Gratulacje JACA, sprzęt klasa :)
Zakładaj siedemnastki na sezon i wymiataj, przy waszym stylu jazdy homologacja i tak do ch*ja potrzebna :D
Skoro mowa o 450 na brudasach to i ja sie pochwale swoim wczorajszym zakupem :) Zdjecie poprzedniego wlasciciela, na moje wlasne fotki przyjdzie czas z małymi kołami %-)
Gratki JACA!
Wojtku, husqa robi robotę. Czekam na nią na małych kołach ;)
Downsizing in progress :D
Było 690, jest 450, teraz nadeszła pora na 250.
Fajna ćwiara, u mnie to samo dzieje się z pojemnością ;)
Zajebiście coraz więcej Husek na forum !!
Downsizing in progress :D
Było 690, jest 450, teraz nadeszła pora na 250.
Za rok zrobimy Puchar "50-tki" he he
wojtkuuu ogarnij pw
Co to za rowerki pod naszą Wrocławską choinką ??:))
O tego się nie spodziewałem Jaca że kupisz YZ 450 i że cię zainteresowało taplanie w błocie .Też poluje na zadbaną YZ 450F i może się coś trafi do wiosny :)
No i dość dominacji pomarańczowej zarazy na hołdach czas to zmienić postawmy na niebieskie :)))
Oczywiście DRZzostaje bo to jest pancerny koń roboczy do wszystkiego
O tego się nie spodziewałem Jaca że kupisz YZ 450 i że cię zainteresowało taplanie w błocie .Też poluje na zadbaną YZ 450F i może się coś trafi do wiosny :)
No i dość dominacji pomarańczowej zarazy na hołdach czas to zmienić postawmy na niebieskie :)))
Oczywiście DRZzostaje bo to jest pancerny koń roboczy do wszystkiego
Ja od dawna marzę o zabawie w terenie. Agresora na offroad dostawałem jak widziałem jak WR'ka się rysuje :P Na stalowej czy alu ramie? Ja zawsze kupuję pod kolor ubrania motocykle i na razie działa XD
Latasz 26'go z nami???
A więc i ja przytuliłem LC4 Pszczelarza ;) I baaardzo jestem zadowolony
Strony Poprzednia 1 … 224 225 226 227 228 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.104 sekund, wykonano 47 zapytań