Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r
Zapisy aż do uzyskania min 25 chętnych. Rozmiarówka była kilka stron wcześniej. Teraz jestem na takiej bombie, że nie dam rady odszukać... :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Strony Poprzednia 1 … 73 74 75 76 77 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapisy aż do uzyskania min 25 chętnych. Rozmiarówka była kilka stron wcześniej. Teraz jestem na takiej bombie, że nie dam rady odszukać... :)
Rozmiarówka poniżej, co do zapisów to im wczesniej tym lepiej, ale tak jak napisal Hustler, jak bedzie na liscie 25 sztuk to wtedy wleci info o wplatach
[url=https://imageshack.com/i/jurozmiarwkadzianej][/url]
1. Hustler13- L 3szt
2. Kabat L 1szt
3. Maniek L 1szt
4. RADIZZLE L 1szt
5. Pold3k L 1szt
6. kusloncu XXL 1szt
7. toivias L 2szt
8. HuntRR XL 1szt
9. peran XXL 1szt
10. dlugi_lc4 L 1szt
11. koso M 1szt
12. klayman L 1 szt XL 1 szt
13.patiso L 1szt. bez napisów na rękawach
14. Daniken - L - 1szt
15. Daffca - L - 1 szt
16. krzysiek1232 L - 1 szt
17. damianos_71 S-1 szt
18. Sylwek L - 1szt
Ok to ja czekam, jak lista sie nie zamknie do nowego roku to sie dopisze ;)
jeszcze 4 sztuki
1. Hustler13- L 3szt
2. Kabat L 1szt
3. Maniek L 1szt
4. RADIZZLE L 1szt
5. Pold3k L 1szt
6. kusloncu XXL 1szt
7. toivias L 2szt
8. HuntRR XL 1szt
9. peran XXL 1szt
10. dlugi_lc4 L 1szt
11. koso M 1szt
12. klayman L 1 szt XL 1 szt
13.patiso L 1szt. bez napisów na rękawach
14. Daniken - L - 1szt
15. Daffca - L - 1 szt
16. krzysiek1232 L - 1 szt
17. damianos_71 S-1 szt
18. Sylwek L - 1szt
19. Grzybekwrc L 1szt bez napisow na rekawach
Można zamówić bluzę bez napisu z tyłu?
To tak jak zamówić bluzę bez bluzy...
To tak jak zamówić bluzę bez bluzy...
Tez bym wzięła bez napisu na plecach.
Jedyne gdzie nakurwiam terror to w chacie na PMS-ie.
Pytam się, bo nie ma możliwości wyboru innego wzoru, a nie mam zamiaru i nie podoba mi się chodzenie z napisam "nakurwiam terror, zachowaj odstęp" na plecach. Spinasz się jak bym chciał czystą bluzę... To jaka jest odpowiedź, bo nie wiem czy zamawiać, czy nie myśleć o zamawianiu "bluzu bez bluzy".
PS. Mam 17 lat i chodzę do technikum. Niechcialbym, żeby nauczyciele, czy rodzice coś sobie o mnie pomysleli.
PS2. Wpadłem tez na pomysl samego napisu zachowaj odstęp. Czy jest również taka opcja? Jeżeli są błędy, to przez pisanie z telefonu.
Powiedz kto tu sie spina? :) Chyba tylko i wyłącznie ty. Rusz myszką stronę wcześniej i dopisz sie do listy z innym modelem bluzy. Jesli i ta nie pasuje, to zawsze mozna cos samemu wyrzeźbić :)
[url]http://forum.supermoto.pl/post186414.html#p186414[/url]
a ja tam czasami chodze w tym po miescie na luzaku :D bluza jest fajna ciepła i z dobrego materiału a że ma napis nakurwiam terror to sie tym nie przejmuje bo wiem , że w praktyce tak włąsnie robie :D
Mozna zamowic bez jednego napisu. Obciananie napisu o polowe odpada ze wzgledow technicznych.
Mozna zamowic bez jednego napisu. Obciananie napisu o polowe odpada ze wzgledow technicznych.
Mógłbyś wyjaśnić powyższe?
Ja moze wyjaśnię, mozna zamowic bluze, bez przedniego rysunku, bądź też bez napisow na rekawach i tak samo mozna zrezygnowac z calego napisu z tylu. Nie ma mozliwosci zostawienia kawalka napisu np. samo "zachowaj odstęp" . Jak bedziecie wpisywac sie na liste dopiszcie tylko obok jakiego nadruku nie chcecie miec na bluzie, to wszystko, lepiej sie wytlumaczyc nie da, zamawiac Panowie, zamawiac i zaczniemy myslec juz o wplatach.
Strony Poprzednia 1 … 73 74 75 76 77 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 65 zapytań