Odp: hajs
gazior alez ja nie szukam zadnej pomocy. chcialem podyskutowac/dowiedziec sie czegos od ludzi ktorzy siedza w temacie glebiej ode mnie :)
konstruktywna krytyke zawsze i wszedzie przyjme
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » hajs
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
gazior alez ja nie szukam zadnej pomocy. chcialem podyskutowac/dowiedziec sie czegos od ludzi ktorzy siedza w temacie glebiej ode mnie :)
konstruktywna krytyke zawsze i wszedzie przyjme
3 strony tlumaczenia a ty szukasz sm za 3-4 tysie na ktorym bedziesz jeszcze mogl zarobic. jak masz zajawke to szukaj za 4k "plnow" yamahy dt i bedzie to jakos jezdzilo. a jak chcesz powazne sm to kwota wyjsciowa x3. Jak nie wiesz co to sm i na czym polega to zamiast odrazu pytac powinienes przejrzeć forum. jeden maly wieczor i troche checi, a znajdziesz tyle info dla zielonej osoby ze polowy rzeczy nawet nie ogarniesz.
Obojętnie jak dobry byś nie był, to najpierw musisz kupę kasy w to włożyć, żeby ktokolwiek o tobie usłyszał. Podrzucam Ci dokument o Ryan'ie Villopoto, gdzie omówione jest mniej więcej jak to wyglądało w jego przypadku, ile hajsu musieli zainwestować tak naprawdę w ciemno, bez żadnej pewności, że chociaż cześć się zwróci.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=AzLL0K6Ekpw[/url]
Jeśli ogarniasz chociaż trochę angielski, to problemu żadnego nie będziesz miał ze zrozumieniem.
Zamykam
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » hajs
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 74 zapytań