Odp: Moto w teren/SM
jeździłem kilka razy na brata hornecie600,ale to byłoby na tyle,czyli nie powinien mi się znudzić. Tylko teraz pytanie, czy jak coś to pchać się w wersje E,czy Sm?
E jakoś bardziej mnie przekonuje.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Moto w teren/SM
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jeździłem kilka razy na brata hornecie600,ale to byłoby na tyle,czyli nie powinien mi się znudzić. Tylko teraz pytanie, czy jak coś to pchać się w wersje E,czy Sm?
E jakoś bardziej mnie przekonuje.
Dobrych egzemplarzy wersji E przerobionej ja SM jest b.mało.
Seryjnej SM znajdziesz więcej i w różnym przedziale cenowym.
Szukaj czegoś w swojej monecie...jedź obejrzyj.Tylko nie psiocz ze tu czy tam porysowane.
Moto ma być technicznie w stanie dobrym,a taki już ich urok że czasem sobie upadną ;-)
Jakby ktoś szukał fajnej drz E to zapraszam na PW
[url]http://forum.supermoto.pl/topic26279-drz-e-sm-enduro-2005-r.html[/url]
DReZYna jest OK ja jestem zadowolony,mocy mi nie brak i przez następne 2 lata (jak na razie) nie zamierzam zmieniać. bo po co i na co :) A że prędkość max to nie 200 to h*j, NIE DO TEGO JEST TO STWORZONE a i tak frajdy dostarcza tyle ze fajer w tym sezonie większość czasu spędził w garażu :) Ryski.... jakie ryski???? to zadrapania :) albo jazda i zabawa albo nie jadę bo się porysuje. Jak drz to lepiej od razu E lub Y jak znajdziesz bo kupując S/SM od razu wiadomo że będziesz robił mody(dysze-3x3 lub fcr)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Moto w teren/SM
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 74 zapytań