Odp: SM Terror - Podkarpacie
Nie mam zimówek, mam zwykle lekko przyjechane heidenau k73, ale na śniegu dobra zabawa będzie : D, a na styczeń mam zamiar zrobić z nich kolce, bo na duże koła w tym sezonie nie będzie mnie stać ; )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie mam zimówek, mam zwykle lekko przyjechane heidenau k73, ale na śniegu dobra zabawa będzie : D, a na styczeń mam zamiar zrobić z nich kolce, bo na duże koła w tym sezonie nie będzie mnie stać ; )
No zobaczymy jak to z tymi kołami powychodzi, ja z kolei małych będę potrzebował. Gopro tez by sie przydało, ale priorytetem są ortezy na kolana, obydwa w mijającym sezonie lekko ucierpiały, chce żeby na tym sie skończyło. Sledze forumowy temat 'Ranking ortez' i ceny za warty uwagi sprzęt nie napawają optymizmem. Wchodzą w gre zatem uzywki jesli sie coś trafi, lub jakies z delikatnie niższej polki jeśli opinie będą dobre.
Pro sprzęt zaczyna się od 2k pln, z 'budżetówek' dobrej marki te mnie zaciekawiły: [url]http://www.24mx.pl/ochraniacze-kolan-evs-sx02[/url] Cena mega atrakcyjna (jeśli za komplet, czekam na odpowiedź ze sklepu %-) Opinie na zagranicznych forach wystarczająco dobre jak na moje potrzeby, ciekawe co nasi riderzy o nich napiszą.
Wasik, jesli aktualne opony idą pod kolce, to na przyszły sezon zakładaj jakieś dobre dual sporty typu Mutanty lub Avon Distanzia, w lekkim offie polatasz z nami bez problemu.
Zapadliście w sen zimowy niedźwiedzie i niedźwiadki? ;) Ożywmy ten temat! Piszcie czy jeszcze jeździcie czy już nie, czy może coś dłubiecie przy koniach, jakie plany na zime/przyszły sezon. Kręćmy tym Podkarpaciem :)
Noo pewnie, że pracujemy :D
Ostatnie zd naszych send :)
Planujemy dopracować i odnowić nasze sprzęty ;)
Wojtkuuu trzymam kciuki i mam nadzieję, że kupisz jakieś sm :D
Ja jedynie co mogę polerować to fujarę :(. Akurat jak sprzedałem husqe to żadnego wartego uwagi exc na internetach :(.
Wasik, jesli aktualne opony idą pod kolce, to na przyszły sezon zakładaj jakieś dobre dual sporty typu Mutanty lub Avon Distanzia, w lekkim offie polatasz z nami bez problemu.
Taa, tylko te Avony, raczej średnio nadadzą się na tor lub mocniejsze upalanie po mieście : >
Ktoś od nas z Forum sprzedaje ? [url]http://allegro.pl/ktm-450-sx-supermoto-zarejestrowany-i3765756697.html[/url]
O kurde, Krosno ? Jestem tam codziennie, i jeszcze nigdy go nie widziałem :D.
Ten kat jest co chwile wystawiany na allegro juz od dlugiego czasu. Nie wiem czy caly czas ten sam wlasciciel, ale na pewno z tyki samymi zdjeciami.
Wojtkuuu napisał/a:Wasik, jesli aktualne opony idą pod kolce, to na przyszły sezon zakładaj jakieś dobre dual sporty typu Mutanty lub Avon Distanzia, w lekkim offie polatasz z nami bez problemu.
Taa, tylko te Avony, raczej średnio nadadzą się na tor lub mocniejsze upalanie po mieście : >
Za to Dunlopy Mutant ponoc zajebiscie kleją się na asfalcie, a na szutrach czy lesnych drogach dają sobie rade. Ja bym brał Mutanty.
oo kurde ale mam zaległości,już dawno nie siedziałem na forum,częściej biesiaduje na XT660.pl ale teraz widze ze się ekipa powiększa trzeba bd bardziej śledzić forum SM,musiałem z 5 stron przeczytać :p hah ,ale niektóre tematy już znane np że Wojtkuuu pogonił Xa,też musze sprzedać i kupić jakiegoś lekkiego uganiacza,no i Russel przygarną Kata heh dobrze dobrze :D,dobra koniec przynudzania,Wojtku trzymam kciuki za zakup dobrego konia.Pozdrówka dla wszystkich forumowiczów z Podkarpacia,teraz tylko czekac do przyszłego sezonu,bd grubo!
Mała aktualizacja, od dzisiaj w moim garażu:
Huhuhu, wybornie :D. Jeżeli jedzie tak samo dobrze jak wygląda to boje się kolejnego terroru na Iwoniczu xD.
Jeszcze tylko moja kolej na kupno sprzętu :).
widziałem ! : D,
gratuluje jeszcze raz : >
ładnie chodzi huska ładnie:D dobry strzał po to moto był dzisiaj :)
Radoszke mam jak dzieciak na wizyte Świętego Mikołaja %-) Huska idzie jak zła. Darek dzieki za pomoc jeszcze raz :) Jak handbary?
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 67 zapytań