Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Troszke sie spozniles :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 223 224 225 226 227 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jutro tak koło 12, jak nie będzie lało i temp w okolicy +5 będzie, to ciśniemy na Czerwinkę. jak są chętni to pisać, gdzieś się ustawimy.
Czemu ten temat z Kubalonką znowu odżył?....
Pany, szukam czegoś fajnego w teren. Dawać sygnały. Budżet poniżej 10 000 zł.
Jaca kumpla syn tym jeżdzi, cena do dogadania, godny uwagi, wyjeżdił nim 3 miejsce w super enduro. Jak coś daj cyne to wyślę numer do właściciela, ten z aukcji jest do handlarza.
[url]http://allegro.pl/ktm-sx-f-250-2007-i3755097607.html[/url]
Tak przypadkowo to znalazłem..
lata ktos w weekend jakies enduro
Jaca jak pogoda dopisze, może pyrniemy na Czerwinkę w przyszły weakend, wypróbujemy Yz.
21 i 22, weekend, pracuję. Jutro mam wolne, może ktoś chętny??
Jaca jak pogoda dopisze, może pyrniemy na Czerwinkę w przyszły weakend, wypróbujemy Yz.
Da rade tam busem podjechać ? Bo jak pojadę na kołach to chyba zamarznę a chętnie bym się wybrał :)
Kowal SG napisał/a:Jaca jak pogoda dopisze, może pyrniemy na Czerwinkę w przyszły weakend, wypróbujemy Yz.
Da rade tam busem podjechać ? Bo jak pojadę na kołach to chyba zamarznę a chętnie bym się wybrał :)
Jak to jest to samo miejsce gdzie ja jezdzilem to spokojnie podjedziesz autem
Kowal SG napisał/a:Jaca jak pogoda dopisze, może pyrniemy na Czerwinkę w przyszły weakend, wypróbujemy Yz.
Podjedziesz do mnie po firmę busem i dalej ruszymy razem na kołach. Tyle że tylko w sobotę mam wolne, w niedzielę wyskoczyły mi chrzciny.
Sobota jak najbardziej mi pasuje. No i spoko. W takim razie będę do Ciebie dzwonił bliżej terminu i się dogadamy co do szczegółów ;)
Jakiś offroad dzisiaj od 13:30?
Kowal - sory ale nie dam rady jutro polatać. Pilna robota mi wyskoczyła ehhhh zawsze człowiekowi potrafią wolne spiepszyć... :/
A jak tam u was wygląda z czasem w poniedziałek (23,12) ? Można by wtedy się zgadać na jakiś świąteczny offroad :)
Ponoć 26 atakujemy :)
Strony Poprzednia 1 … 223 224 225 226 227 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 38 zapytań