Odp: SM Terror - Podkarpacie
XTX przed chwilą trafił w ręce nowego właściciela. Zaczynam szukać jakiejś rakiety :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
XTX przed chwilą trafił w ręce nowego właściciela. Zaczynam szukać jakiejś rakiety :D
To widzę, że jeszcze tylko mi został do sprzedaży :(.
Wojtkuuu, to rozumiem że jak kupisz brudasa to wpadacie do mnie na jakieś grubsze enduro :D ?
No ja celuje w brudasa, wiec bankowo sie z Darkiem zameldujemy, chociaż on już też małe koła skompletował :D
W sumie to mam farta ze sprzedażą moich motocykli, z wcześniejszym tez mi sprawnie poszło, też o mało korzystnej porze roku (początkiem lutego). Zdrowe sprzęty sprzedaje i w koncu jestem handlowcem z zawodu ;)
Ja też bym się chętnie wybrał na jakieś upalanie w terenie z większą ekipą :)
Co masz na brudasach?
Ktm 530
Dobry dzik? Który rok? Z początku produkcji z tych które miały tą wadę z obiegami oleju czy coś takiego?
No to ekipa sie zaczyna tworzyć ;)
08r a tym nie słyszałem...
To widzę, że jeszcze tylko mi został do sprzedaży :(.
Wojtkuuu, to rozumiem że jak kupisz brudasa to wpadacie do mnie na jakieś grubsze enduro :D ?
ja róównież się pisze jak najbardziej, busa ogarniemy i rozjeździmy trochę te lasy w Twoich terenach :D
a widze, że chętnych nie będzie brakowało to spoko :)) ja od siebie też kogoś ogarnę
Może ktoś chce kupić moje LC4 ?
w Lubaczowie jest.
kolega Wojtkuuu raczej cos pokroju exc chce kupic.
dokładnie j.w., ewentualnie huske te 450/510
08r a tym nie słyszałem...
no i dobrze ze nie slyszales, oznacza to że z Twoim nie ma problemu, ale ja bym sie obawiał kupna 530 z pierwszych lat produkcji (2008-2009), od 2010 problem podobno wyeliminowany
No i gitarka! Moja Husqa sprzedana ! :) Takich jaj to ja dawno nie widziałem, wczoraj wieczorem wystawiłem na allegro z obniżoną ceną a dziś gość kupił i muszę mu jakoś ją dotransportować do wawy, ale na szczęście z tym nie będzie większego problemu :).
Bez oglądania kupił czy jak?
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 73 zapytań