Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r
Tak. Mozecie zamieniac miejscami dowolna grafike ze wszystkich 3 poprzednich edycji. Temat kaptura byl poruszany, ale nie pamietam o co tam chodzilo. Zorientuje sie i dam znac.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Strony Poprzednia 1 … 68 69 70 71 72 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak. Mozecie zamieniac miejscami dowolna grafike ze wszystkich 3 poprzednich edycji. Temat kaptura byl poruszany, ale nie pamietam o co tam chodzilo. Zorientuje sie i dam znac.
Chyba każdemu chodzi tu o tył z napisem Nakurwiam terror, dlatego nie ma sensu robić dwóch innych propozycji bez Nakurwiam itd. Tylko ten nieszczęsny przód jest do ustalenia.
Jest jeszcze taka opcja i myśle, ze lepiej zrobić 3 projekty np jeden ze stopalem, jeden z sumermenem a trzeci jeszcze z czymś innym.
Ja też jestem chętny na wersją 2 bluzy.
Jery pytanko w Twoją stronę. Czy jest możliwość udostepnienia projektu(w krzywych) bo mam możliwosc zrobienia sobie takiego nadruku u znajomego wykorzystując swoja czarna bluze ktora lezy w domu bez użyteczna a przecież może promowac nasze forum. Nie chce używać tego projektu w celach zarobkowych :D
Jak dojdziecie do jakiegoś sensownego porozumienia to ja bym się też pisał na 2szt.
Jeśli o mnie chodzi to napisy najlepiej wersja nr 2 a z przodu SM.
jesli kogos to obchodziu to ja chce bluze (lub dwie) z napisem "nakurwiam terror..." z tylu, napisami supermoto na rekawach a przod mnie jebie, stopal jest git, schody tez spoko.
Działać działać panowie, bo mikołaj się zbliża...
No na mikolaja to ciezko bedzie
Ja na pierwszą edycje też bym się pisał ;)
Dobra robię listę bo w końcu ch*j z tego wyjdzie.
1. Hustler 13 roz. M nakurwiam terror, na przód mam wyjebane jajca- co będzie to będzie
1. Hustler 13 roz. M nakurwiam terror, na przód mam wyjebane jajca- co będzie to będzie
2.kemot roz L szt 2 Wersja 1 Jedna z napisami na rękawach druga bez
Ale wy sie dogadujecie. 2 osoby na liscie i 2 rozne wersje.
Ja wy sie nie mozecie dogadac, to ja zrobie to za was.
ROBIE DODRUK WERSJI 2. MIN. ILOSC ZAMOWIENIA 25szt.
1. Hustler 13 M 1szt.
Jery a białe i z suwakiem w serek będą - limited edition :-), chciałbym jeszcze frędzle ale może bardziej coś w stylu brody Mikołaja bo idą Święta... ;-)
Z góry przepraszam ale mam swój styl stąd te wymagania odnośnie bluzy ;-)
Jery a białe i z suwakiem w serek będą - limited edition :-), chciałbym jeszcze frędzle ale może bardziej coś w stylu brody Mikołaja bo idą Święta... ;-)
Z góry przepraszam ale mam swój styl stąd te wymagania odnośnie bluzy ;-)
Od limited edition to Ty jestes specjalista :)
Strony Poprzednia 1 … 68 69 70 71 72 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Wygenerowano w 0.107 sekund, wykonano 63 zapytań