Temat: RADOM - lata ktos SM ?
Siema :D tak jak w temacie , chcialem zobaczyć ilu nas jest i można by sie kiedyś ustawić na latanie :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » RADOM - lata ktos SM ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema :D tak jak w temacie , chcialem zobaczyć ilu nas jest i można by sie kiedyś ustawić na latanie :D
Ale jest temat tor radom
jakie latanie? gdzie?
jakie latanie? gdzie?
zebrac sie kiedyś np i po miescie posmigac
po radomiu (mieście) to sobie mogę na rowerze pośmigać albo pieszo. ;p
ale na torze chętnie się mogę spotkać, ewentualnie pod radomiem jak już będzie można w jastrzębiu.
ale za samo miasto to dziękuję. kiedyś mnie kusiło, żeby sterroryzować stare kąty, ale jakoś mi ostatnio przeszło.
Ja już brudasy założyłem także jak coś to next season.
"Tor Jastrząb" już działa. Byłem w sobotę na 4kólkach. Na torze AR też planuję być częsciej.
po radomiu (mieście) to sobie mogę na rowerze pośmigać albo pieszo. ;p
ale na torze chętnie się mogę spotkać, ewentualnie pod radomiem jak już będzie można w jastrzębiu.
ale za samo miasto to dziękuję. kiedyś mnie kusiło, żeby sterroryzować stare kąty, ale jakoś mi ostatnio przeszło.
Mowisz, że miasto mija sie z celem ? Do jastrzębia mam bliziutko bo pod radomiem mieszkam ;)
Ja już brudasy założyłem także jak coś to next season.
"Tor Jastrząb" już działa. Byłem w sobotę na 4kólkach. Na torze AR też planuję być częsciej.
ja troche glupio chyba zrobilem bo zalozylem kola SM ze 2 tygodnie temu :D
Mowisz, że miasto mija sie z celem ?
bynajmniej, jeśli ktoś lubi i ma ochotę niech łoi po schodach, krawężnikach, trawnikach, gumuje na parkingach czy coś...
ja jeśli nie muszę to staram się nie jeździć po mieście. a od kiedy zacząłem jeździć po torze zacząłem postrzegać przyjemność jazdy na motorze w zupełnie innej kategorii.
btw. jak wiesz dokładnie gdzie jest ów tor i wiesz jak tam dojechać to bądź łaskaw i zaznacz na jakiejś mapce i wrzuć np. tu:
[url]http://forum.supermoto.pl/topic21490-buduja-nowy-tor-p2.html[/url]
albo:
[url]http://forum.supermoto.pl/topic26043-tor-jastrzab-przysuski-szydlowiec-k-radomia-byl-ktos.html[/url]
albo w tym temacie
dzięki
ale jakoś mi ostatnio przeszło.
hehe, przeszły juz gwałty, rozboje i terror piracie jeden przestępco?;P
"Tor Jastrząb" już działa. Byłem w sobotę na 4kólkach.
I co tam? Jak to wygląda? Nada to dla motocykli? Ruszają z nowym sezonem?
Tor już jest gotowy, prace trwają przy budynku i wokół niego. Ma byc oddany w czerwcu.
Sam tor daje duzo możliwości konfiguracji. Pod SM jest fajna naturalna (bez opon i pachołków) sekfencja ciasnych zakretów. Z terenem może byc gorzej chyba że coś poza torem usypią??
Nie rozmawiałem z właścicielem toru tylko z organizatorem treningu. Był to chyba pierwszy oficjalnie ogólnodostępny trening dla samochodów. W niedzielę miał byc dla driftu . Czy sami będą organizowac coś dla motocykli nie wiem.
[url]http://www.spalacz.pl/tor-jastrzab-czas-zaczac[/url]
tu można co nieco zobaczyć.
Witam!
Ja latam,tylko ,że jestem spod Radomia,ale nie ma problemu mogę podlecieć jeśli by trzeba było:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » RADOM - lata ktos SM ?
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 72 zapytań