Odp: Pokaż swój pojazd
Wyczesana ! :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 220 221 222 223 224 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wyczesana ! :D
Kozak husa!
Jako że musze żyć w zgodzie z samym sobą to musze wam to napisać...
Gdybym nie widział zdjęcia a jedynie przeczytał komentarze to pomyślał bym że ta huśka to jakiś zajebiście doinwestowany wypas, a tu zwykła seria w dodatku zdjęcie jak z dupy
...sory cingular, oczywiście gratuluje sprzęta i oby służył :) ale musiałem to napisać :D
buhahaha raku jak zwykle szczery... musiał się zwierzyć :D
ja sie jaram przednia lampa w tych huskach, taka masywna bojowa przez to jest
hahahaha widać że saper z raka wypowiada to co myśli odrazu bo potem może nie mieć okazji ;p taki żart . Ja tylko wstawiłem foto mojej huski od której zaczynam przygodę z SM bo to taki dział a że jest to 100% seria fajnie że nie tylko mi się podoba , a fotka rzeczywiście robiona z dupy strony garażu ;p
nie sprzęt lecz technika czyni z ciebie zawodnika :D Fajny sprzęt - [url]http://www.youtube.com/watch?v=tA0NAPeNu5M[/url] kamaz style, a bEmfu wysiada :D
Wszyscy mają moto, mam i ja [url=http://imageshack.com/i/mwndykp][/url]
Ładny kat, zamierzasz coś z nim robić czy zostanie tak jak jest?
Btw. Kabat, przypadkiem nie studiowałeś na UWM Inżynierii Środowiska?
Dzieki Sebas co do moto to, już poczyniłem pierwsze kroki, mianowicie kupilem Keihin'a FCR 41 , ale zamotuje dopiero jak dopadne kominy Akrapa, bo tez mam je w planach , to takie z droższych zakupów, a z mniejszych to handbary ZETY, małe okrągłe lusterka pod kierownice i na przyszły sezn nowe gumy.
BTW : Nie, nie studiowałem, zaraz po szkole udałem sie w kierunku Wielkiej Brytanii
Dzieki Sebas co do moto to, już poczyniłem pierwsze kroki, mianowicie kupilem Keihin'a FCR 41 , ale zamotuje dopiero jak dopadne kominy Akrapa, bo tez mam je w planach , to takie z droższych zakupów, a z mniejszych to handbary ZETY, małe okrągłe lusterka pod kierownice i na przyszły sezn nowe gumy.
BTW : Nie, nie studiowałem, zaraz po szkole udałem sie w kierunku Wielkiej Brytanii
jak bedziesz przeszczepiał moto nowe serce to fajnie by bylo jakbys zrobil fotorelacje z opisem . niejedna osoba bedzie nogła skorzystać, sam powoli za to bede sie zabieral i napewno pomógłbyś w ten sposob
przeszczepiał moto nowe serce
Jeśli serce = gaźnik według Ciebie to wymiana FCRa w LC4 jest prosta jak budowa cepa. Kwestia ustawienia gaźnika pod silnik i wydech. Jak masz rallgaz na 2 linki to tym łatwiej ( a pewnie masz po mikunim). Co tu relacjonować?
moze wg ciebie nie ma w tym niczego ciekawego ale nie jedna osoba chetnie zobaczy jak to wyglada
[Airbox](opaska)[Gaźnik](króciec)[Silnik]
Do gaźnika masz do podłączenia przewód paliwowy z kranika, TPS (o ile jest), linkę/linki gazu.
Tada!
P.S Nie mam Keihina ale nie da się tego inaczej zrobić poza szczegółami
Na 200% masz to gdzieś w necie ze zdjęciami jeżeli tak bardzo jest Ci to potrzebne
dziekuje zostalem oswiecony
Strony Poprzednia 1 … 220 221 222 223 224 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 54 zapytań