Odp: pierwsze supermoto
Cześć
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » pierwsze supermoto
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć
Cześć
czesc.
Jeżeli jesteś taka zapalona na SM i uczyłaś się na GS500 to nie wiem dlaczego nie DRZ.
Masz bzika to dasz sobie radę.
Pieniędzy masz troszkę mało ale jak się ładnie uśmiechniesz to każdy na pewno zejdzie Ci z ceną i będziesz miała motocykl na wiele sezonów.
Poproś któregoś z chłopaków czy możesz się przymierzyć do ich maszyny a na pewno za 15 minut będą u Ciebie pod domem :D
ogolnie cos sm w sobie ma
Cudnownie słyszec takie slowa z ust kobiety haha :P
Bosko :cool: jestem dumny
Jeżeli jesteś taka zapalona na SM i uczyłaś się na GS500 to nie wiem dlaczego nie DRZ.
Masz bzika to dasz sobie radę.
Pieniędzy masz troszkę mało ale jak się ładnie uśmiechniesz to każdy na pewno zejdzie Ci z ceną i będziesz miała motocykl na wiele sezonów.Poproś któregoś z chłopaków czy możesz się przymierzyć do ich maszyny a na pewno za 15 minut będą u Ciebie pod domem :D
Bzika chyba jeszcze nie mam ale wszystko przede mna:) poki co nie bede chlopakow wyciagac z domu, a usmiechac się przy kupnie na pewno nie omieszkam;)
I ja się podłącze pod wątek. Na co zwracać uwagę przy kupnie akurat DR-Za? Dobrze wiemy co się dzieje z motocyklami czy to przy wywrotce czy naprawie ;).
Poproś któregoś z chłopaków czy możesz się przymierzyć do ich maszyny a na pewno za 15 minut będą u Ciebie pod domem :D
No nie wiem czy nie szybciej
bomba!!! ;) wiecej płci pięknej na forum a nie odejdziemy od klawiatury ;)
wszyscy jak chętnie pomagają ;) no i superrrrr!!!
Gdyby w kobiecie nie panował anioł razem z diabłem, nie byłaby interesująca... ;)
bomba!!! ;) wiecej płci pięknej na forum a nie odejdziemy od klawiatury ;)
wszyscy jak chętnie pomagają ;) no i superrrrr!!!Gdyby w kobiecie nie panował anioł razem z diabłem, nie byłaby interesująca... ;)
ja tez sie ciesze, ze tak chetnie wszyscy pisza:) ale kolega the king is dead! ciekawe pytanie zadal.
No trzeba słuchac silnika czy nic nie wydaje dziwnych odgłosów, jakiegos stukania, swistania , czy sie nie poci, wizualnie jak wyglda czy jedzie porstu nie kopci nie przerywa ciągnie do przodu urzywajac swoich wszyskich 40 koni.
Witaj i najlepszego ;) . Tak się przypatruję w jakim tempie napływają nowe posty i stwierdzam że poruszyłaś najdynamiczniej rozwijający się temat na naszym forum :lol: , a co do jazdy w terenie to na 17-tkach też nieźle można polatac
Tak trzeba przyznać Pani PJ, że wprowadziął powiew świeżosci na forum.
Juz sie bałem , że to może pacjent motorobi1973 sobie jaja z nas robi podszywa sie pod dziewczyne , ale jak chłopaki z wawy cos wiedza o "klockowatym gsie" to odrazu moje obawy poszły w las. :D
No i nie obejrzę tego filmu... co 2 minuty sprawdzam co nowego w tym wątku :D
Kurde mogłem na początku jakiś bardziej damski Nick przybrać to moje tematy miały by szybszą odpowiedź :p
No cóż na drugi raz będę wiedzieć :ppp
pozdro
No i nie obejrzę tego filmu... co 2 minuty sprawdzam co nowego w tym wątku :D
HHAHA miałem ten sam problem , ale moj film juz sie skonczył M jak Miłosc HAHAHAHA :lol:
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » pierwsze supermoto
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 75 zapytań