Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Niech będą szopki w takim razie bo jeszcze jest jedna osoba chętna. Jest nas na razie 4. Od 11:00 do max 15 w moim przypadku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 222 223 224 225 226 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niech będą szopki w takim razie bo jeszcze jest jedna osoba chętna. Jest nas na razie 4. Od 11:00 do max 15 w moim przypadku.
Cichy jakie zdjecia?
Tej rany
[url]http://www.youtube.com/watch?v=A4GARvF59BQ&feature=youtu.be[/url]
Ruda z Jacą świrują ;]
Raczej Ruda świruje :D Ta jak się zaprze na coś to ogarnie w parę minut... Pełen podziw! Zajebisty dzień, dzięki za pozapierdalanie! Szkoda, że nie z wszystkimi się udało spotkać ale no niestety to była kwestia czasu, że mi dowód zabiorą XD
Nu, sorki ze nie doczekaliśmy ale też byliśmy umówieni z 5 osobami w pięciu rożnych miejscach i czas nas gonił.
Ruda, podziw. W tym przypadku powiedzenie że baba za kierownica to niebezpieczeństwo nie pasuje, ona śmiga lepiej niż nie jeden facet :D
W tym przypadku powiedzenie że baba za kierownica to niebezpieczeństwo nie pasuje
Uwierz mi na słowo, że w tym przypadku te powiedzenie też pasuje :)
Dzisiaj polataliśmy po dolomitach. Szkoda Piękny, że się nie dogadaliśmy o którą miejscówe na Bytomiu nam chodzi. Następnym razem trzeba się precyzyjniej dogadać ;)
Daniken znasz ją lepiej wiec nie przecze. Powiem że w drodze na szopki wtedy tempo było dobre a ona jakby nigdy nic :D
Myślałem ze przez ten telefon z Kwicołem sie dogadacie, ja odpalałem sprzeta po zalaniu ;]
Generalnie mogliśmy we dwoje jechać i was szukać, ale były z nami chłopaki, których sprzęty nie są zbyt pewne na dalsze wypady niż "rzut kamieniem" a nie chcieliśmy ich zostawiać.
To tu:
[url]https://maps.google.pl/maps?saddr=50.338579,18.943529&hl=pl&sll=50.338404,18.943847&sspn=0.003006,0.004823&t=h&gl=pl&mra=mift&mrsp=0&sz=18&z=18[/url]
Sporo piachu, świętego spokoju i podjazdów.
Potrzebuję 100 - 200 ml oleju do pompy sprzęgła motorex albo magura blood. Zna ktoś sklep na Śląsku który będzie miał na miejscu? Albo może komuś się ostało w garażu chętnie odkupię.
Ratka nie sprzedaje, Booster na zamówienie jeden dwa dni czas oczekiwania, inter motors też nie prowadzi.
Edit:
Temat opanowany - Olek motocykle w nowej siedzibie pomógł.
Możesz jeszcze LHM+ zakupić dostępny w każdym sklepie motoryzacyjnym. Ja latam juz około rok znajomki tez i zero problemów polecony przez forumowiczów. 1L ok 35zł i święty spokój, Magury 200ml czy 100ml za ok 45zł dwie butelki poszły połowicznie w glebę i sprzegło dalej zapowietrzone ale robiłem to pierwszy raz, teraz może byłoby lepiej. A LHM pełna duża strzykaw i ogień. Pozdro
Wykorzystałem 1/3 tej małej butelki magura blood i sprzęgło działa idealnie a cały zabiegi przebiegł sprawnie i bez problemów :)
Polecicie jakiegoś mechanika w Kato najlepiej, który dysponuje odpowiednim sprzętem i umiejętnościami żeby ustawił mi skład mieszanki? Gaźnik to keihin FCR.
Pomyśl nad JDkitem to zrobisz wszystko sam :)
Pomyśl nad JDkitem to zrobisz wszystko sam :)
Prędzej myślałem nad colortune.
[url]http://www.tvn24.pl/motocyklowa-brawura-na-gorskich-serpentynach,365099,s.html#autoplay[/url]
Strony Poprzednia 1 … 222 223 224 225 226 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.088 sekund, wykonano 51 zapytań