61

Odp: Kalendarz 2014

Delta 2szt.
Janik 3szt
Materka 2szt
Cross-c1 2szt
Manio 5szt
Mcienki 5szt
Gel3k 1szt
Dżejkop 1szt
Driver 1szt
Hero 1szt
Szkop 1 szt
SFMario 1 szt
Bondek 1 szt.
Cezar 1 szt.
Crazy 1 szt.
Timy 1 szt.
Niesciorex 1 szt.
miczukow 2 szt.
Lubart 2szt
Magic 3szt
perpetum 2 szt.
berek650 2szt.
konradoz 1 szt
Franz  4 sztuki
qnik 1 szt.
JJ SuperStar 1szt
kusloncu 2szt
qba 1 szt.
PRELUDE2000 1 szt.

62

Delta 2szt.
Janik 3szt
Materka 2szt
Cross-c1 2szt
Manio 5szt
Mcienki 5szt
Gel3k 1szt
Dżejkop 1szt
Driver 1szt
Hero 1szt
Szkop 1 szt
SFMario 1 szt
Bondek 1 szt.
Cezar 1 szt.
Crazy 1 szt.
Timy 1 szt.
Niesciorex 1 szt.
miczukow 2 szt.
Lubart 2szt
Magic 3szt
perpetum 2 szt.
berek650 2szt.
konradoz 1 szt
Franz  4 sztuki
qnik 1 szt.
JJ SuperStar 1szt
kusloncu 2szt
qba 1 szt.
PRELUDE2000 1 szt.
bart 1 szt.

63

Widzę że zainteresowanie rośnie, więc myślę że do końca tygodnia zakończymy wstępną selekcję zdjęć i ruszy proces produkcyjny.
Jeśli ktoś ma jeszcze swoje propozycje lub albumy zdjęć które chciałby udostępnić to zachęcam. Co prawda mam już w głowie "skład" ekipy na kalendarz, ale jeśli w ostatniej chwili pojawią się dobre ujęcia to wszystko jest możliwe.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

64

nie wiem czy przeoczyłem... ale co z płatnościami... kiedy możemy przelewać kasę i na jakie konto?

wr 250x

www.bikersbook.pl

65

Na razie nie dostałem wszystkich obiecanych zdjęć, a rozmowy ze sponsorami są w toku. Ale to normalna sytuacja w tym temacie. Wstępna selekcja (części) zdjęć wykonana, teraz tylko podpatruje przeróżne wątki na forum, żeby ocenić czy czasem ktoś się bardziej lub mniej nie zasłużył na obecność lub skreślenie z listy.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

66

Jestem tutaj nowy i może nie powinienem wyskakiwać ze swoimi propozycjami tak szybko, ale, że jestem Adminem na innym forum i przerobilem juz kilka lat kalendarza to z checia podzielę sie informacja z wami, mianowicie na początku roku zaczynamy zbieranie zdjęc na kalendarz przyszloroczny, załozylismy osobnego maila na ktory uzytkownicy forum wysylają swoje zdjęcia, moim zdaniem fajnie jest mieć kalendarz na ktorym widzi się swoje moto, powiedzmy zdjecia zbieramy do sierpnia, poczym zakladamy na forum ankiete, które zdjęcia wg forumowiczów pasowałyby najlepiej do kalendarza i oczywiste jest to, że wlatują te zdjęcia, które dostały najwęcej głosów, my osobisie mamy zawsze 11 miejsc w kalendarzu na zdjęcia, 11 dlatego ze jeden miesiąc, a dokładnie sierpień przeznaczamy zawsze na zdjęcie z corocznego zlotu, Jeżeli się zgodzicie to wrzuce jak wykonalismy kalendarz na rok 2013..... Pozdrawiam Kabat :D

67

gierwi napisał/a:

Witam,
jesteście zainteresowani kalendarzem na przyszły rok?
Sezon wyścigowy się (prawie) skończył i można pomyśleć o czymś bardziej przyziemnym a raczej naściennym. Szukam superfotek w formule podobnej do zeszłorocznej - Mistrz Polski i zwycięzcy klas pucharowych będą mieli po jednej stronie na własność - pozostałe 9 stron chciałbym zapełnić dynamicznymi ujęciami z tegorocznych zawodów ew. treningów przed w/w. Udostępnienie fotek powinno być bezpłatne. Zdjęcia muszą być w dobrej rozdzielczości - minimum 2000x1300px, orientacja pozioma, format jpg, tiff lub raw.
Gwarantuję że autor będzie podpisany na każdej fotce, oraz otrzyma kalendarz autorski do swojego CV. W związku z ograniczoną pulą będę preferował zestawy 12 zdjęć od jednego autora.
Proszę o szybkie decyzje, bo z doświadczenia wiem że poślizgi są nieuniknione. Chciałbym uniknąć znanego mi z lat ubiegłych gonienia przed świętami byle się wyrobić.
Pozdrawiam, gierwi

P.S. Szanownych moderatorów proszę o przyklejenie tematu.

68

Tak to jest jak sie nie czyta tematu od samego początku :D Nie mniej jednak sam z chęcia piszę sie na taki kalendarz :D

69

Spoko, na jakim forum rządzisz?

70

Jestem zagorzałym fanem Opla Astry GSi , siedze już od kilku lat na tym forum [url]http://gsiklub.pl/forum/index.php[/url] upalam Astre GSi ale po przeszczepie serca na 2.0 Turbo z cali turbo

71

Delta 2szt.
Janik 3szt
Materka 2szt
Cross-c1 2szt
Manio 5szt
Mcienki 5szt
Gel3k 1szt
Dżejkop 1szt
Driver 1szt
Hero 1szt
Szkop 1 szt
SFMario 1 szt
Bondek 1 szt.
Cezar 1 szt.
Crazy 1 szt.
Timy 1 szt.
Niesciorex 1 szt.
miczukow 2 szt.
Lubart 2szt
Magic 3szt
perpetum 2 szt.
berek650 2szt.
konradoz 1 szt
Franz  4 sztuki
qnik 1 szt.
JJ SuperStar 1szt
kusloncu 2szt
qba 1 szt.
PRELUDE2000 1 szt.
bart 1 szt.
fidu10 2szt.

72

Delta 2szt.
Janik 3szt
Materka 2szt
Cross-c1 2szt
Manio 5szt
Mcienki 5szt
Gel3k 1szt
Dżejkop 1szt
Driver 1szt
Hero 1szt
Szkop 1 szt
SFMario 1 szt
Bondek 1 szt.
Cezar 1 szt.
Crazy 1 szt.
Timy 1 szt.
Niesciorex 1 szt.
miczukow 2 szt.
Lubart 2szt
Magic 3szt
perpetum 2 szt.
berek650 2szt.
konradoz 1 szt
Franz  4 sztuki
qnik 1 szt.
JJ SuperStar 1szt
kusloncu 2szt
qba 1 szt.
PRELUDE2000 1 szt.
bart 1 szt.
fidu10 2szt.
maciey 2 szt.

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

73

nic się nie rusza w temacie gierwi ?

74

Słabo się rusza. Zastanawiam się czy to wyjdzie w tym roku.

75

Delta 2szt.
Janik 3szt
Materka 2szt
Cross-c1 2szt
Manio 5szt
Mcienki 5szt
Gel3k 1szt
Dżejkop 1szt
Driver 1szt
Hero 1szt