Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Ostatnio widziałem takiego w Poznaniu z całym przodem wstawionym od jakiegoś dodge...porażka:)
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 159 160 161 162 163 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ostatnio widziałem takiego w Poznaniu z całym przodem wstawionym od jakiegoś dodge...porażka:)
Tragedia. Przecież s13 ma całkiem fajny front
Dokładnie.. Skoro to faktycznie tylko zmiana z powodu kaprysu, to pogratulować kreatywności.
Macie jakiś patent na lusterka pod kierownice która mają luz na nitach i drgają?
Mam pytanie kupiłem gogle i aktualnie mam zwykłą przeźroczystą szybkę , chciał bym kupić niebieskie lustro czy będzie ciemniej ? duzo ? czy czego się spodziewać ? bo nie mam blisko do przymiarki i porównania ... a może lepiej pomarańczowe lusterko ? dodam tylko , ze często poruszam się też wieczorami i nie mogę za wielę stracić na widoczności . dzięki
będzie sporo ciemniej
Każda szybka jest inna, trudno powiedzieć jaki będzie efekt.. Zresztą to nie powinien być żaden wydatek, za 30zł kupisz szybkę.
Jeśli poruszasz się często wieczorami, to musisz wiedzieć że wtedy widać różnicę.
a w pomarańczowym lustrze lepiej wieczorem ? koszt szybki to 40 albo 60 zl .. nie pamietam teraz ..
Macie jakiś patent na lusterka pod kierownice która mają luz na nitach i drgają?
ja dałem superglue
Jaką miskę olejową mają WR 426/450?
Ze stopu aluminium
Mokra/sucha
WR na stalowej ramie (<2007)mają suchą miskę - zbiornik w ramie. Nie wiem dokładnie jak się ma sprawa przy alu-ramie.
Pytam, bo np 4seta ma mokrą. Dzięki
Pytam, bo np 4seta ma mokrą. Dzięki
Yamaha WR/YZ 400 ma suchą. Generalnie każde hard enduro/cross ma suchą miskę.
Jest w ogóle jakiś wyczyn który ma mokrą?
YZ/WR/RMZ/DRZ/CRF/EXC/SX/SMR/SM/KX/TE/FE/FS itd. wszystko ma suchą miskę olejową.
Strony Poprzednia 1 … 159 160 161 162 163 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.103 sekund, wykonano 44 zapytań