Temat: kupię slicki nowe
kupię slicki na felgi 3.5/16,5 i tył 5.0/17 ( powyżej 160) mieszanka soft
preferowane marki to MAXXIS, GOLDEN TYRE, DUNLOP
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kupię slicki nowe
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kupię slicki na felgi 3.5/16,5 i tył 5.0/17 ( powyżej 160) mieszanka soft
preferowane marki to MAXXIS, GOLDEN TYRE, DUNLOP
sraj na maxxisy dunlopy i micheliny najlepsze dostepne w pl gumy do sm z goldenem moze byc ciźba zeby to gdziekolwiek kupic
mam maxxisy i działają nie ukrywam że patrzę na cenę bo trza kilka kompletów na sezon a budżet okrojony ;)
Ja mam najnowsze metzelery racetck sm po około 950 i drifty ciut droższe, prawdopodobnie będę miał też maxxisy za poniżej 700, ale nie znam jeszcze dokładnych cen.
[url]http://www.schuurmanbv.com/?pag=products&group=Motorcycles&acc=MT&subgroup=Motorcycle_tyres_Goldspeed_Supermoto&extra=0[/url]
sraj na maxxisy dunlopy i micheliny najlepsze dostepne w pl gumy do sm z goldenem moze byc ciźba zeby to gdziekolwiek kupic
ciekaw jestem skąd się bierze Twoja wiedza na temat motocykli bo chyba nie z własnych doświadczeń
no własnie opinie o maxxisach sobie sam wyrobiłem miałem jednoczesnie do dyspozycji maxissa michelina i dunlopa i jak dla mnie to maxxis najgorsza z wymienionych przód puszczał tam gdzie pozostałem 2 jeszcze dawał rade
miałem jednoczesnie do dyspozycji maxissa michelina i dunlopa
hehe trzykołowe supermoto :cool: dawaj fote muszę to zobaczyć
jeśli ktoś będzie chciał goldentyre to dzwońcie do mnie ja będę mial w przyszłym tygodniu opony
cross napisał/a:miałem jednoczesnie do dyspozycji maxissa michelina i dunlopa
hehe trzykołowe supermoto :cool: dawaj fote muszę to zobaczyć
jeśli ktoś będzie chciał goldentyre to dzwońcie do mnie ja będę mial w przyszłym tygodniu opony
mozesz powiedziec mniej-wiecej jaka cena??? 120 - 17 tka i 160 lub 165 - 17tka
no własnie opinie o maxxisach sobie sam wyrobiłem miałem jednoczesnie do dyspozycji maxissa michelina i dunlopa i jak dla mnie to maxxis najgorsza z wymienionych przód puszczał tam gdzie pozostałem 2 jeszcze dawał rade
ja mam inne doświadczenia i większość zawodników którzy jeździli na maxxisach mają o nich dobrą opinię
a ja jeździł i na tym i na tym i najlepiej brać jako 1kpl dunlopa i michelina:P to jest dla mnie mieszanka wybuchowa i niech mi tylko ktos powie ze nowe opony-te firmy co wymienilem puszczaja .... wszystko zalezy od tego co chcesz jak jedziesz i skolko chcesz wydac... DUNLOPA kupisz u mnie w dobrej cenie.... oczywiści powyzej 1tys
goldentyre ok 850 zl za komplet
Panowie, żeby tematu nie zakładać.
Czy ktoś testował slicki maxxisa?
Pojawiają się oferty tych oponek za 400-450 zika, czy w podobnej cenie jest szansa na coś lepszego?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kupię slicki nowe
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 75 zapytań