1

Temat: kupię slicki nowe

kupię slicki na felgi 3.5/16,5 i tył 5.0/17 ( powyżej 160)  mieszanka soft

preferowane marki to MAXXIS, GOLDEN TYRE, DUNLOP

2

Odp: kupię slicki nowe

sraj na maxxisy  dunlopy i micheliny najlepsze dostepne w pl gumy do sm  z goldenem moze byc ciźba zeby to gdziekolwiek kupic

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

3

mam maxxisy i działają nie ukrywam że patrzę na cenę bo trza kilka kompletów na sezon a budżet okrojony  ;)

4

Ja mam najnowsze metzelery racetck sm po około 950 i drifty ciut droższe, prawdopodobnie będę miał też maxxisy za poniżej 700, ale nie znam jeszcze dokładnych cen.

5

[url]http://www.schuurmanbv.com/?pag=products&group=Motorcycles&acc=MT&subgroup=Motorcycle_tyres_Goldspeed_Supermoto&extra=0[/url]

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

6

cross napisał/a:

sraj na maxxisy  dunlopy i micheliny najlepsze dostepne w pl gumy do sm  z goldenem moze byc ciźba zeby to gdziekolwiek kupic

ciekaw jestem skąd się bierze Twoja wiedza na temat motocykli bo chyba nie z własnych doświadczeń

7

no własnie opinie o maxxisach sobie sam wyrobiłem  miałem jednoczesnie do dyspozycji maxissa michelina i dunlopa i jak dla mnie to maxxis najgorsza z wymienionych przód puszczał tam gdzie  pozostałem 2 jeszcze dawał rade

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

8

cross napisał/a:

miałem jednoczesnie do dyspozycji maxissa michelina i dunlopa

hehe trzykołowe supermoto :cool: dawaj fote muszę to zobaczyć

Pozdrawiam
Piotrek #13
YZ450F SUPERMOTARD

9

jeśli ktoś będzie chciał goldentyre to dzwońcie do mnie ja będę mial w przyszłym tygodniu opony

czapka

10

supermoto-poland napisał/a:
cross napisał/a:

miałem jednoczesnie do dyspozycji maxissa michelina i dunlopa

hehe trzykołowe supermoto :cool: dawaj fote muszę to zobaczyć

http://s.blomedia.pl/gadzetomania.pl/17213/trzykolowiec.jpg

11

czapeczka napisał/a:

jeśli ktoś będzie chciał goldentyre to dzwońcie do mnie ja będę mial w przyszłym tygodniu opony

mozesz powiedziec mniej-wiecej jaka cena??? 120 - 17 tka i 160 lub 165 - 17tka

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!

12

cross napisał/a:

no własnie opinie o maxxisach sobie sam wyrobiłem  miałem jednoczesnie do dyspozycji maxissa michelina i dunlopa i jak dla mnie to maxxis najgorsza z wymienionych przód puszczał tam gdzie  pozostałem 2 jeszcze dawał rade

ja mam inne doświadczenia i większość zawodników którzy jeździli na maxxisach mają o nich dobrą opinię

13

a ja jeździł i na tym i na tym i najlepiej brać jako 1kpl dunlopa i michelina:P to jest dla mnie mieszanka wybuchowa i niech mi tylko ktos powie ze nowe opony-te firmy co wymienilem puszczaja .... wszystko zalezy od tego co chcesz jak jedziesz i skolko chcesz wydac... DUNLOPA kupisz u mnie w dobrej cenie.... oczywiści powyzej 1tys

KACZOR

14

goldentyre ok 850 zl za komplet

czapka

15

Panowie, żeby tematu nie zakładać.
Czy ktoś testował slicki maxxisa?
Pojawiają się oferty tych oponek za 400-450 zika, czy w podobnej cenie jest szansa na coś lepszego?