Odp: supermoto do 50ccm
dt 50 sm nie jest wcale taka wysoka ;d sam mialem i polecam :d ciezka tez nie jest :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » supermoto do 50ccm
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dt 50 sm nie jest wcale taka wysoka ;d sam mialem i polecam :d ciezka tez nie jest :)
Ja na mojej WR dosięgam tylko jedną nogą do ziemi i to w dodatku palcami :) W niczym to nie przeszkadza i da się jezdzić
a mógłbyś mi popwiedzieć jaki masz wzrost?i jak sie sprawowala dt'ka
U mnie nie ma opcji, żeby dwie nogi w całości postawić na ziemi (w najniższym miejscu siedzenia) i nie przeszkadza to w niczym.
Chyba 1/2 tego forum nie dotyka ziemi obiema stopami.
Ważna żeby jedna stopa dotykała, reszta to ch...j.
Jak sprzęt ma czerwony guziczek to nie ma się czym martwić.
Chyba 1/2 tego forum nie dotyka ziemi obiema stopami.
Ważna żeby jedna stopa dotykała, reszta to ch...j.
Jak sprzęt ma czerwony guziczek to nie ma się czym martwić.
tylko ja sie boje że nie uda mi sie utrzymać na jednej nodze...
Ale co utrzymać?
Tu nic nie trzymasz tylko się podpierasz.
Czyli wedlug ciebie powinienem utrzymac np yamahe dt 50 sm :D?
Powiem ci tyle znajdź człowieka nie wiem np ze szkoły który ma jakąś 50 i poproś go czy nie może się przymierzyć albo po prostu znajdź na tablicy jakąś ofertę niedaleko ciebie przymierz się przejedź i zobaczymy jak to będzie
mam kolege który ma crossa no i jak siedzialem na nim to spokojnie (tylko dosiegalem dwiema nogami na plasko ;) a tak boje sie ze nie utrzymam tych 1xx kilo :/
To może najwyższy czas zacząć robić żabki przysiady jeździć rowerem itp ?
na rowerze to dużo jeżdże :P (v-max 60 a dzienny max to 130 km)
Mam kumpla co ma ok. 170 waży 50kg i spokojnie daje rade na wersji enduro przerobionej na SM oczywiście 50ccm, ja mam seryjne supermoto i wiem na pewno że jest znacznie niższe niż wersja enduro ok. 10cm, a ponadto jakbyś kupił np. Rieju SMX Pro to tam są amortyzatory upside down, czyli masz regulacje wysokości ;)
jeżeli chodzi o reju to ja zastanawialem sie nad takim: [url]http://rieju.katalog-motocykli.pl/motocykl/rieju-tango-50#!prettyPhoto[/url] a na czym ty smigasz?
z utrzymaniem motocyklu na nodze nie ma problemu , nie dźwigasz jej przecież - tylko podpierasz. Nawet gdyby się miała zbytnio mocno przechylić to jak napniesz mięsień to utrzymasz bez problemu.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » supermoto do 50ccm
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 69 zapytań