1

Temat: supermoto do 50ccm

Pewnie zaraz bedzie, że jest dużo takich tematów ale ja mam nie typowy problem :/ Mam 12 lat, waże 40 kg i mam jakieś 150 wzrostu :C  Che kupić sm do 50ccm. Niestety wszystkie motocykle które jak narazie znalazlem są na tyle  wysokie że raczej nie bede dotykal do ziemi całą stopą i wgl... czy znacie moze jakieś supermoto które bylbo by na tyle niskie zebym dał rade je utrzymac itp?  Dodam jeszcze że mam okolo 5 tys na kupno (jak trzeba bedzie to wykombinuje sie wiecej)

2

Odp: supermoto do 50ccm

Podrośnij i wtedy kupuj. Teraz sobie jakiegoś minicrossa kup innej opcji nie ma.

3

http://www.ycf-riding.com/img/content/actualite/10-22-.jpg

KXF 250 '14

4 Ostatnio edytowany przez potop66 (2013-10-25 22:59:16)

a nie da się czegoś obniżyć?

Hustler13 a wiesz co to za sm? haha :D

5

powiem ci tyle -Motorynka ja zacznałem w 1 klasie jeździłem ile się dało i naprawdę jak siadłem na yz czy sx nie miałem w niczym problemu kup sobię jakaś motoryne za 400 zł co najwyżej dokup jakieś ciuszki i bandaż termoaktywny na tłumnik a jak przyjdzie pora to się przesiądzeiesz na jakąś sende czy coś w tym stylu to zero problemów z ruszaniem itp .

Honda hm w planach crf 2007 replica :D

6 Ostatnio edytowany przez potop66 (2013-10-25 23:31:57)

tylko ja juz jestem w 6 kl :/ jak bylbym w pierwszej czy cos to na bym pewnie wzią motorynke ;) a teraz to ona bedzie chyba za słaba :/

7

za słaba za słaba jak ja dałem swojemu koledze na pierwszy raz no to się zakończyło ładą 12 z niemiłym zakończeniem jak chcesz coś wiekszego to w ostateczności chinola 125

8

Nie rób z siebie jakiegoś dorosłego, bo w 6 klasie to raczej wątły chłopak jesteś ;d Nawet nie wiesz ile taka motorynka potrafi!

zagubiony między 4t/2t

9

dwóch kolegów ma motorynki xD jakoś mocne to to nie jest xD jak dogonilem go  na rowerze xD
Jak tak patrzylem na allegro to bardzo spodobala mi sie derbi senda ;P czytalem cos o niej to opinie są w miare dobre tylko najgorsza jest wysokość siodelka :/ może da się ją obniżyć w serwisie czy cos :/

10 Ostatnio edytowany przez Pejwul_sm (2013-10-26 01:35:46)

coś tam można wykombinować (wiecej mleka jeśc dużymi ilościami) ale czy warto gdzie bd tym jeździł ?.Moja pitoryna leci 63 wiięc to istny szatan.Nie wiem rób to co uważasz ale na 1 moto derbi czy inne coś z am6 to zdrowa przesada.

11

na razie jezdzilbym głównie po drogach polnych itp... a potem zrobilbym sb to nowe prawko(am) i juz do miasta itp...

12

Można obniżyć zawieszenie, ale trochę kicha z tego będzie. Jeździłeś już na czymś ? Masz wgl karte motorowerową albo kat. AM ?

zagubiony między 4t/2t

13

jezdzilem na quadzie u kolegi... kat am bd robil w gimnazjum(jestem w 6 kl) wiec na poczatek troche po drogach polnych bym jezdzil i wgl...

14

Pejwul_sm napisał/a:

wiecej mleka wpierdalać

Kolego, bez wulgaryzmów, autor tematu ma dopiero 12 lat ;)

To kup sobie jakiegoś simsonka, tam już możesz trochę poszaleć. Za wysokie raczej nie jest.

;)

15

K@mil napisał/a:
Pejwul_sm napisał/a:

wiecej mleka wpierdalać

Kolego, bez wulgaryzmów, autor tematu ma dopiero 12 lat ;).

hahah zezwalam na pisanie wulgaryzmów :D 

a nie bedzie brakowalo mocy? :D na simsonku?