Odp: Bluza SUPERMOTO
Może z logiem supermana :D?
zgadzam sie z kolega:D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 183 184 185 186 187 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zgadzam sie z kolega:D
Zgadzam sie z Kolegą ;D
Moje bluzy właśnie dojechały :) Dzięki JERY za realizację i załatwienie tematu!
Moja również, wielkie dzięki JERY :D
Moja jeszcze nie :( JERY Ty to kurierem wysłałeś?
Poczta tak działa. Paczka priorytetowa wysłana do 12 albo 15 (nie pamiętam) jest następnego dnia na miejscu.
Moje już też są na miejscu. Za******* robota JERY!!
Do mnie też doszła, dzięki wielkie JERY! Żałuje tylko, że wziąłem jeden napis :D Kolejna będzie z dwoma.
Jery jak zwykle punktualny :)
Właśnie odebrałem paczkę od kuriera, miałem obawy o rozmiar, ale wszystko jest cacy a bluza i wykonanie na kozaku :) dzięki Jery
dzieki Jery za ogar !
Bluza doszła chwilę przed wyjazdem po nową glebogryzarkę więc zabieram ją na wyprawę w Polskę. :)
Jest kozacka!!! dzięki
Ja jestem za taką samą jak była beż żadnych przeróbek bo faktycznie jest zajebista ;) Pytanie jeszcze jedno i zamawiam czy wszystkie bluzy są z kapturami czy można i bez kaptura zamówić?
Bez kaptura to zupelnie inny wzor. Nie dowiadywalem sie. Moze byc tak, ze trzeba by zamowic wieksza ilosc.
Wszystkie poszly poczta. jedynie Black-jack chcial kuriera i dzisiaj ja wyslalem. jutro bedzie.
Szkoda, że bluzy dostałem z napisami na rękawach i są inne rozmiary nadruku niż na projekcie (tył mniejszy, przód większy), ale oprócz tego jest ogarnięte jak zawsze pod względem logistycznym :)
Strony Poprzednia 1 … 183 184 185 186 187 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.084 sekund, wykonano 53 zapytań