Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Dzisiaj od 16 na Chudowie jest zakończenie sezonu :D Ja na 99,99% będę na miejscu koło 17-17:30 (z tego co wiem w bufecie kiełbasa, piwo i inne :D)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 218 219 220 221 222 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzisiaj od 16 na Chudowie jest zakończenie sezonu :D Ja na 99,99% będę na miejscu koło 17-17:30 (z tego co wiem w bufecie kiełbasa, piwo i inne :D)
Jutro latanie od południa do wieczora... Ktoś chętny? Najprawdopodobniej jedna miejscówa ale zobaczymy jak się skończy. Gdzie - priv.
Pogo - WR nie zrobiona, ładuje aku i śmigam bez świateł i ładowania... na ponad 5 h starcza :)
Pogo pakuj sprzęta i w nd jedz z nami, tak kolo 7-7.30 startujemy. Szczegóły masz w temacie imprezy enduro.
Chyba nici z wyjazdu bo tak mnie ząb boli że mam się zesrać pije 7 piwo i zeżarłem chyba z 5 tabsów przeciwbólowych i musze wytrzymać do poniedziałku by isć do do dentysty ...
PS Jaca to co z ta WR w końcu i z tym statorem ?
Regeneracja albo nówka
Koniec sezonu - nic z tym na razie nie robię. Zamawiam zamiennik bądź ściągam ze stanów. Ale to już na zimę. Ogólnie przez zimę dopieszczę ją wizualnie :) Nowa okleina... who knows ;) Jutro śmigamy na jednym miejscu, w niedalekiej odległości od Czerwionki. Wpadnij chociaż autem pogadać :)
Dziś gdzieś lecicie ? Jaca jeżeli tak napisz na pw gdzie i o której może bym podjechał
utro śmigamy na jednym miejscu, w niedalekiej odległości od Czerwionki.
Katowice ktoś dzisiaj lekki terror pod wieczór?
JACA napisał/a:utro śmigamy na jednym miejscu, w niedalekiej odległości od Czerwionki.
dziękuje mistrzu internety. czytać jeszcze potrafię.
tylko ja nie wiem gdzie dokładnie jest czerwionka, i być może ktoś inny oprócz JACY jeszcze dziś lata gdzie indziej?
Przy Europie Centralnej po drugiej stronie Tesco.
A wy tam przypału z policją nie macie ? Kumpel tam latał i przyjechała policja go posprawdzać (dokumenty,wydech, światła - podstawa).
widziany dzis jaca i chyba danikem przy europie centralnej:D ladnie gumowaliscie , szkoda ze niemoge dolaczyc do was:( bo musialem sprzedac moto:(
hej będziecie kiedyś latać jak pogoda dopisze bo chętnie na koniec sezonu bym jeszcze dołączył
no właśne lata ktoś ?:) Niskopojemnościówki ? ewentualnie może ktoś z większych się podejmie jazdy z małą Yamahą?:)
no właśne lata ktoś ?:) Niskopojemnościówki ? ewentualnie może ktoś z większych się podejmie jazdy z małą Yamahą?:)
mozemy kiedys sie zgadać moze sobota jak pogoda dopisze
Bardzo chętnie :) Ode mnie jeszcze 2 125 ccm.byłby chętne na 99% :) Jak coś pisz ;)
Strony Poprzednia 1 … 218 219 220 221 222 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 53 zapytań