Odp: Supermoto Terror OPOLSZCZYZNA
jest ktoś z okolic Korfantowa ? Stoi tam drz 400 sm chciałbym żeby ktoś zerknął na nią najpierw bo zbytnio sie nie znam
DT 125 SM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror OPOLSZCZYZNA
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jest ktoś z okolic Korfantowa ? Stoi tam drz 400 sm chciałbym żeby ktoś zerknął na nią najpierw bo zbytnio sie nie znam
Bouncer zadne zloty :) skąd jestes,moze dolaczysz do nas z wypadem na winow?
Marcinnh juz ci odpisalem :)
niestety jeszcze niecały rok musze czekać aż wkońcu sobie SM'ke kupie ;P
marcinnh czy jesteś bardzo zainteresowany tym moto żeby nie było że robię sobie wycieczkę na daremno? Jestem umówiony na jutro z wstępnej rozmowy niby igła ale... opony do zmiany a na reszcie się nie zna.
bouncer na winów simsonem też dasz radę :)
nah , narazie sobie pyrkamy z kolegami na 50'tkach to nie będę was blokował :D za rok myśle , że coś możemy polatać jeśli wszystko pójdzie wedle mego planu hehe
Jaras, i jak tam oględziny ?
I jak,kupiony?
Od ostatniego wypadu upłynęło sporo czasu 1,5 miesiąca, prześwietlenia stawu kolanowego, usg a rehabilitacja i leczenie zakończy się w styczniu :) diagnoza: naderwanie więzadła krzyżowego kolana i coś z rzepką
Ciekawe czy po okresie zimowym w tym temacie przybędzie nowych uzytkowników? :)
Od ostatniego wypadu upłynęło sporo czasu 1,5 miesiąca, prześwietlenia stawu kolanowego, usg a rehabilitacja i leczenie zakończy się w styczniu :) diagnoza: naderwanie więzadła krzyżowego kolana i coś z rzepką
Ciekawe czy po okresie zimowym w tym temacie przybędzie nowych uzytkowników? :)
Powiem tak miałem upadek na moto i zerwałem wiązadło krzyżowe i boczne. Upadek miałem w lipcu, później przez głupotę poprawiłem sobie uraz w wrześniu i do dziś dnia odczuwam to kolano. Rehabilitacje były, pływalnia- basen. A jak czułem tak czuje :)
Więc znam ten ból i życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)
Polecam ortezy!!
maniek przekonałem się o tym dlatego tez tyle postów w "rankingu ortez" :)
Polecam ortezy!!
+1 i lepiej przed niż po
Odkopuje temat. Pojawił się ktoś nowy chętny do jazdy?
Nowy chyba nie chociaż widziałem w Prudniku jakiegoś SM wiec może ktoś z forum? :) Ja w miare wolnego czasu chętny i asfaltem i brudasem w terenie ;)
Pewnie, że są chętni :)
Dwie sztuki EXC 450, jak na razie jeszcze na brudasach, ale w najbliższym czasie będą już słuszne koła :)
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror OPOLSZCZYZNA
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 74 zapytań