7,201

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Figiel nie poddawaj się tak łatwo. Szukam krosa zakładaj kostki i na socho z olkami dużo się od nich idzie nauczyć. Strasznie zapier.... . Na filmach to tak nie wygląda strasznie ale jak chopa ma ze 3 m wys to z motoru wygląda to strasznie a oni idą tam pełnym ogniem.

Huśka 510 sm + yzf 250 + busik na 3 moto + spore chęci do spalania etyliny

7,202

ale to już nie ten temat [url]http://forum.supermoto.pl/post179832.html#p179832[/url] , radez wykrakał i tak się stało, chociaż przedtem też gówno się działo w temacie

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

7,203

figiel napisał/a:

ale to już nie ten temat [url]http://forum.supermoto.pl/post179832.html#p179832[/url] , radez wykrakał i tak się stało, chociaż przedtem też gówno się działo w temacie

Koniec programu ale na małe kółka bo faktycznie słabo się lata przy 6 stopniach. Na dużych można jeszcze polatać jak ktoś ma :-)
Polecam w zimie Białołękę, Wojcieszyn i GK. Tam jest dużo piachu i nie stoi woda. Odradzam socho i łomianki - tam jest bagno w zimie. Ale faktycznie to inny temat. Dzięki Figiel za wspólne niestety-pożegnanie sezonu ....

-------------------
hmmmm...

7,204

Ja sprzedałem HORNETA :(
i teraz codziennie terroryzuję warszawę w drodze do i z pracy jak za starych dobrych lat :)
Jestem tylko trochę przerażony tym, co dzieje się w pogodzie. Któregoś dnia po 5 rano było -3, mało plandeki nie połamałem. Koniec sezonu naprawdę blisko.
Czy tylko mi się tak wydaje czy jest wyjątkowo zimno jak na te miesiące?

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

7,205

Zawsze październik był ładniejszy niż wrzesień więc może jeszcze coś się zmieni w nadchodzących tygodniach.
Bartek nie strasz tym końcem sezonu bo dla niektórych się dopiero zaczął:)

7,206

radez napisał/a:

Wojcieszyn i GK. Tam jest dużo piachu i nie stoi woda. Odradzam socho i łomianki - tam jest bagno w zimie. Ale faktycznie to inny temat. Dzięki Figiel za wspólne niestety-pożegnanie sezonu ....

Radez, jak będziesz kiedyś na Wojcieszyn leciał to daj znaka. Byłem tam ostatnio i na tym małym, mniej piasczystym torze przyjemnie mi się latało.

Wr250X & Tiger XC

7,207

Mam pytanie do kochanych Warszawiaków:)
Czy ktoś przy okazji jakiegoś terroru mógłby zawitać do takiego oto komisu i zobaczyć jak ten sprzęt wygląda?
Czy jest legalny, ma wszystkie szprychy, napęd ma zęby itp. Może sprzedawca by zaprezentował czy sprzęt odpala z guzika?
[url]http://otomoto.pl/husaberg-inny-450-M3673190.html[/url]

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

7,208

No właśnie może terror dzis? Pogoda piękniejsza się nie trafi.

Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach...

DR-Z 400 SM

7,209 Ostatnio edytowany przez Koso (2013-10-04 17:44:19)

ja zrobiłem ok 150 km i ręce mało co nie odpadły ;D

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

7,210

Iiiiiii tam, ja dziś nakręciłem przynajmniej stówkę i dało radę. A teraz cieplej.

Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach...

DR-Z 400 SM

7,211

Mam zamiar polatać ze dwie godzinki, tak 13-15 (gdy jest najcieplej)
jak coś to: 791998181

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

7,212

ja ewentualnie od 15 jakby ktos sie pisal

7,213

Ja wychodzę koło 14:30 na jakieś 1,5h pokręcić się lajtowo po mieście zanim w przyszłym tygodniu wywiozę sprzęt do Łodzi.

7,214

Doberek

Czy w wawie jest jakaś przezimownia motongów bo tak badam rynek. Mam miejcse i mógłbym coś takiego stworzyć. Z alarmem cieciem w nocy i ew. OC. Teoretycznie dało by się pogrzebać przy sprzęcie w dzień.

PZDR

Huśka 510 sm + yzf 250 + busik na 3 moto + spore chęci do spalania etyliny

7,215

Miejsca są, stawki 60-100 pln.