Temat: Dołącz do ORLEN TEAM
[url]http://www.orlenteam-rekrutacja.pl/index.xhtml[/url]
No to przyznać się kto się zapisał ? :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Dołącz do ORLEN TEAM
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://www.orlenteam-rekrutacja.pl/index.xhtml[/url]
No to przyznać się kto się zapisał ? :P
Ja zapisałem się, ale odpisali że grupy weteran jeszcze nie robią :)
no nie gadaj xd To trzeba na własną rękę do maroka jechać ;P
ja też próbowałem ale nie przeszedłem, ale jakoś ciągle pole wiek mi się na czerwono podświetlało :(
To mogli napisać 0-6 lat max :P
Do 26 roku życia bioro;/
Do 26 roku życia bioro;/
hehe kiedy to było :)
Hehe ... a najlepsze
Krok 2 :
Same pytania o starty, sponsorów itp itd xd To niech piszą : " SZUKAMY ZAWODNIKÓW PROFESJONALNYCH Z POLSKI ", a nie że każdy może dołączyć bo jak pozaznaczasz, że nie masz sponsora ani żadnych zwycięstw, to nawet na Ciebie czasu tracić nie będę tylko zrobią "DELETE".
Pytanie :" dostępność 100 dni w roku" w Polsce żyjemy - kto teraz siedzi na dupie 100 dni i ma moto ? Mało kto... Chyba nawet nikt ?
Pytania tam są przerąbane. To po co robią jakieś formularze niech piszą od razu e-maile o takim czymś do ludzi co startują w SuperEnduro w Łodzi albo w CrossCountry - moim zdaniem, to chwyt marketingowy i zobaczymy tam tylko profesjonalnych zawodników
Według mnie wygląda to na prawdę tak :
Szukamy zawodnika, osiągającego coś w zawodach, z sponsorami co byśmy nie musieli w niego wkładać sami hajs (chociaż 25 tysi włożymy - na początek...) :D
Dukers już nie gadaj, bo w Łodzi w SuperEnduro startowałem dwa razy a nie zadzwonili hehehehe :). A tak poważnie to masz dużo racji, poza tym tam dostaną się tylko synowie (córki) nowobogackich.
A ja nawet bym nie chcial dolaczyc do tego komercyjnego cyrku snobow.I czekam z niecierpliwiscia jak Blazusiak wystartuje w Dakarze
A ja nawet bym nie chcial dolaczyc do tego komercyjnego cyrku snobow.I czekam z niecierpliwiscia jak Blazusiak wystartuje w Dakarze
Na jakimś rajdzie już jechał i był tam 7 czy 8 albo 10 nie pamiętam... Zanim on tam wystartuje, to jeszcze może z 5 lat minąć (35 lat będzie miał, to się zacznie bawić w dakar, a potem kombinując za hajsem zrobi jak CZACHOR - czyli powie, że chce się w autach ścigać i ciągnąć do 60 w samochodach)
Dukers już nie gadaj, bo w Łodzi w SuperEnduro startowałem dwa razy a nie zadzwonili hehehehe :). A tak poważnie to masz dużo racji, poza tym tam dostaną się tylko synowie (córki) nowobogackich.
Tak będzie bo nikt nie powie chyba kto się dostał.
Na jakimś rajdzie już jechał i był tam 7 czy 8 albo 10 nie pamiętam.
W jakim ? Bo w 6 dniówkach wygrywał nie raz
A w Dakarze nie startował
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Dołącz do ORLEN TEAM
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 68 zapytań