1

Temat: Dołącz do ORLEN TEAM

[url]http://www.orlenteam-rekrutacja.pl/index.xhtml[/url]

No to przyznać się kto się zapisał ? :P

2

Odp: Dołącz do ORLEN TEAM

Ja zapisałem się, ale odpisali że grupy weteran jeszcze nie robią :)

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

3

no nie gadaj xd To trzeba na własną rękę do maroka jechać ;P

4

ja też próbowałem ale nie przeszedłem, ale jakoś ciągle pole wiek mi się na czerwono podświetlało :(

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

5

To mogli napisać 0-6 lat max :P

6

Do 26 roku życia bioro;/

7

dr Gonzo napisał/a:

Do 26 roku życia bioro;/

hehe kiedy to było :)

8 Ostatnio edytowany przez Dukers (2013-09-26 12:39:43)

Hehe ... a najlepsze

Krok 2 :
Same pytania o starty, sponsorów itp itd xd To niech piszą : " SZUKAMY ZAWODNIKÓW PROFESJONALNYCH Z POLSKI ", a nie że każdy może dołączyć bo jak pozaznaczasz, że nie masz sponsora ani żadnych zwycięstw, to nawet na Ciebie czasu tracić nie będę tylko zrobią "DELETE".
Pytanie :" dostępność 100 dni w roku" w Polsce żyjemy - kto teraz siedzi na dupie 100 dni i ma moto ? Mało kto... Chyba nawet nikt ?
Pytania tam są przerąbane. To po co robią jakieś formularze niech piszą od razu e-maile o takim czymś do ludzi co startują w SuperEnduro w Łodzi albo w CrossCountry - moim zdaniem, to chwyt marketingowy i zobaczymy tam tylko profesjonalnych zawodników

Według mnie wygląda to na prawdę tak :

Szukamy zawodnika, osiągającego coś w zawodach, z sponsorami co byśmy nie musieli w niego wkładać sami hajs (chociaż 25 tysi włożymy - na początek...) :D

9

Dukers już nie gadaj, bo w Łodzi  w SuperEnduro startowałem dwa razy a nie zadzwonili hehehehe :). A tak poważnie to masz dużo racji, poza tym tam dostaną się tylko synowie (córki) nowobogackich.

10

A ja nawet bym nie chcial dolaczyc do tego komercyjnego cyrku snobow.I czekam z niecierpliwiscia jak Blazusiak wystartuje w Dakarze

https://www.facebook.com/MoherosBanditos
www.youtube.com/JG53Pogo

11 Ostatnio edytowany przez Dukers (2013-09-26 19:13:31)

I/JG53_Pogo napisał/a:

A ja nawet bym nie chcial dolaczyc do tego komercyjnego cyrku snobow.I czekam z niecierpliwiscia jak Blazusiak wystartuje w Dakarze

Na jakimś rajdzie już jechał i był tam 7 czy 8 albo 10 nie pamiętam... Zanim on tam wystartuje, to jeszcze może z 5 lat minąć (35 lat będzie miał, to się zacznie bawić w dakar, a potem kombinując za hajsem zrobi jak CZACHOR - czyli powie, że chce się w autach ścigać i ciągnąć do 60 w samochodach)

trawer napisał/a:

Dukers już nie gadaj, bo w Łodzi  w SuperEnduro startowałem dwa razy a nie zadzwonili hehehehe :). A tak poważnie to masz dużo racji, poza tym tam dostaną się tylko synowie (córki) nowobogackich.

Tak będzie bo nikt nie powie chyba kto się dostał.

12

Dukers napisał/a:

Na jakimś rajdzie już jechał i był tam 7 czy 8 albo 10 nie pamiętam.

W jakim ? Bo w 6 dniówkach wygrywał nie raz
A w Dakarze nie startował

https://www.facebook.com/MoherosBanditos
www.youtube.com/JG53Pogo