Odp: Supermoto Terror - Śląsk
ja jestem za, tylko pod warunkiem ze miejsce spotkania nie ebdzie oddalone odemnie wiecej niz 50km
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 213 214 215 216 217 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja jestem za, tylko pod warunkiem ze miejsce spotkania nie ebdzie oddalone odemnie wiecej niz 50km
Co wy na to zeby jeszcze gdzies sie gdzieś spotkać w tym roku i polatac większą paką?
Ja chętnie :)
To ja bym się też pisał. Jutro już powinienem mieć poskładanego gruza.
Pany 28.09 (sobota) szopienice o 14:00. Obecność obowiązkowa !
to może śląsk się wrzuci na przyczepę/pakę busa i zawita na Opole. oblatamy miasto i jeśli pogoda będzie spoko to mały off na winowie :)
no i wszystko !
Cos malo latacie w tym roku :D
czemu akurat tam ? troche daleko
czemu akurat tam ? troche daleko
Obija mi się o uszy, że oprócz SM mają być stunty, ale nie wiem, nie wiem :)
Szyman napisał/a:czemu akurat tam ? troche daleko
Tam zawsze są stunty :) pare cbr, kawa i inne wynalazki, czytaj- piździki ze stelażami
Dukers napisał/a:Szyman napisał/a:czemu akurat tam ? troche daleko
Tam zawsze są stunty :) pare cbr, kawa i inne wynalazki, czytaj- piździki ze stelażami
No wiadomo, wiadomo... Swego czasu to była najlepsza miejscówa na stunty (tzn parę lat wstecz. Impry do późnej nocy, stunty, muza :D), a potem jak to wszystko pozamykali i się na kwadrat przenieśli, to trochę po ucichało i teraz znowu powraca chociaż już nie z tak chyba liczną ekipą jak to było kiedyś :D Nie wiem jak teraz, ale takie wieści mi się o uszy poobijały, że planują znowu zrobić : " [url]http://www.youtube.com/watch?v=alkOL7u4RN8[/url] " porządną miejscówkę, a od gościa co tam latał w tych czasach na F2 dowiedziałem się, że dość dużo ludu koszty pozjadały i sprzedali sprzęty. Nie wiem jak teraz, ale możecie odkopać i powiedzieć co tam słychać bo dość często znowu słychać : " Szopienice "
ja myslałem ze macie zamiar posmigac z miasta do miasta :P
Panowie dysponuje ktoś w okolicach Katowic, słusznych rozmiarów myjką ultradźwiękową ?
Ja bede :)
ale to sie gdzie zbieramy czy kazdy osobno na miejsce?
Strony Poprzednia 1 … 213 214 215 216 217 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 54 zapytań