Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
słyszałem o Twoich postępach :)
taaaa, ostatnie treningi średnio mi poszły:). Postępy będą zweryfikowane w przyszłym sezonie w C1, a później tam gdzie mi się uda wdrapać
gas gas txt 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 153 154 155 156 157 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
słyszałem o Twoich postępach :)
taaaa, ostatnie treningi średnio mi poszły:). Postępy będą zweryfikowane w przyszłym sezonie w C1, a później tam gdzie mi się uda wdrapać
Tak na szybko potrafi ktoś powiedzieć co to za pompa, zacisk i pi razy jakie firmy tarcza?
rafał fota nie bangla
Pewnie dlatego, ze bezpośrednio z poczty, sorka. Teraz powinno śmigać:
Sytuacja o tyle dziwna, ze jak spytałem o zdjecie pompy, zacisku, to gosciu wysłał mi to, a na zdjęciu ma czarny zacisk i inną tarczę...
Co lepiej, w lipcu sprzedał lub kupił tą pompe, bo znalazłem aukcje.
Jaka mniej więcej jest potrzebna powierzchnia aby zbudowac profesjonalny tor? PZM udzieli pomocy czy może będzie utrudniac?
Jaka mniej więcej jest potrzebna powierzchnia aby zbudowac profesjonalny tor? PZM udzieli pomocy czy może będzie utrudniac?
a do czego ten tor do SM :-) czy F1 ;-)
Po ostatnich jazdach z jazdami tez mam na to ochote
Artur zbudujemy własny :-) jutro się najezdzisz
a do czego ten tor do SM :-) czy F1 ;-)
SM, rzecz jasna :)
Podejrzewam jednak, że największy problem to byłby ze zdobyciem pozwoleń na budowę takiego toru, bo raczej nie byłoby to proste. A co do powierzchni, no to zależy od projektu.
hermes napisał/a:a do czego ten tor do SM :-) czy F1 ;-)
SM, rzecz jasna :)
niby nie za dużo ale jak tor tylko dla siebie bo jak na zawody to szerokość min 5mm z tego z pamiętam długość 800-1000m może więcej, inne jakieś tam rzeczy to musiał byś mieć działkę 20-30 tyś metrów, ale jakieś sąsiedzi albo zieloni mogą twój plan zmienić
Jeżeli enduro ma przelatane 4800km to ile to będzie w przybliżeniu mth? 250?
Raczej nie idzie tego tak przeliczyć, bo jak ma napyrkane te 4800km to będzie mniej mth niż jakby ktoś ostro zapierniczał.
5000km to okolo 100 mth. u mnie wychodzi jakos 1mth to okolo 40-50km. w lesie nie pociagniesz wiecej i nie jest to zwirownia aby latac wolniej ;)
[url]http://www.supermoto-central.com/index.php/racing/racing-news/1394-shr-team-quits-supermoto[/url]
Strony Poprzednia 1 … 153 154 155 156 157 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.103 sekund, wykonano 54 zapytań