Odp: Bluza SUPERMOTO
JERY pisał kiedyś że jakieś 3 tygodnie i już powinny być.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 181 182 183 184 185 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
JERY pisał kiedyś że jakieś 3 tygodnie i już powinny być.
Dokladnie. 3-4 tygodnie.
Panowie pytanie na szybkości da sie jeszcze zamowic ?? Czekam na odp, przelewu dokokonuje jeszcze dzis
Nie
Cztery posty w góre.
Niestety nie zaglądałem na forum jakiś czas i przegapilem . Mam pytanie . Czy mógłbym jakoś oddzielnie zamówić tą bluzę ??
Niestety nie zaglądałem na forum jakiś czas i przegapilem . Mam pytanie . Czy mógłbym jakoś oddzielnie zamówić tą bluzę ??
Na swoją ręke, naturalnie ;)
Problem w tym że nie mam pliku z tym wzorem a on mi sie bardzo podoba
Gdyby Ci zależało to byś przeszukał pare stron tematu do tyłu, bo tam jest wzór :)
Przeszukalem i wyslalem juz ale pisza że potrzebuja wzór w oddzielnym pliku niestety
Siema, możesz napisać ile jeszcze czasu i na jakim etapie jesteś? Sory za natręctwo ale bluz mi zaczyna brakować :D
Siema, możesz napisać ile jeszcze czasu i na jakim etapie jesteś? Sory za natręctwo ale bluz mi zaczyna brakować :D
Ludzie kuwa pralek nie macie? :)
Dajcie Jeremu pare tygodni, przecież nie przeżre waszej kasy.
Nieczego nie przeskocze. Termin 3 tyg minimum jest sztywny. Takie pytania sa troche bez sensu bo nic sie w temacie nie zmieni. a na jakim etapie jest producent nie wiem. Nie dzwonie do niego codziennie zeby sie dowiedziec z tego samego powodu. Po co mam dzwonic, skoro termin jest uzgodniony.
mozna jeszcze jakos nabyc taka bluze?;d
Nie.
Można liczyć na dotarcie bluzy do piątku czy dopiero po weekendzie ?
Strony Poprzednia 1 … 181 182 183 184 185 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 55 zapytań