Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Jutro od 10tej latam w kolo komina ktos cos?
Ja w związku z tym, że w soboty nikt nie chciał latać, zaplanowałem ten dzień inaczej.
Latanie zostawiłem na niedzielę a dzisiaj jak by co to po 16-tej
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 475 476 477 478 479 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jutro od 10tej latam w kolo komina ktos cos?
Ja w związku z tym, że w soboty nikt nie chciał latać, zaplanowałem ten dzień inaczej.
Latanie zostawiłem na niedzielę a dzisiaj jak by co to po 16-tej
Lece na patrol z Marysina przez Soho na Muranów. Ktoś chętny? Wylot o 17.30-18?
Może coś jutro "lightowo" o 11 lub 12 w stronę Gkalw albo wawra się wybiorę
Może coś jutro "lightowo" o 11 lub 12 w stronę Gkalw albo wawra się wybiorę
Warszawa śpi a Figiel już za chwilę będzie nakurwiał terror... pobudka ludziska w zimę będziecie "jezdzić"
figiel napisał/a:Może coś jutro "lightowo" o 11 lub 12 w stronę Gkalw albo wawra się wybiorę
Warszawa śpi a Figiel już za chwilę będzie nakurwiał terror... pobudka ludziska w zimę będziecie "jezdzić"
Ja dzisiaj będę latał ale tylko asfalt. Tylko jeszcze nie wiem o której, raczej ok 15.00 na 2-3 godzinki, napiszę przed wyjściem
to kolo 15 i ja sie bym pisam, choc moze byc i kolo 16
Jak cos to za 30 min bede w g.kalw
za 20 min. wychodze
Podrzuccie mi jakąś nianię na bemowo coby dzieci przypilnowała to też z wami polecę :)
[url]http://sonda.hanzo.pl/sondy,201700,LBUg.html[/url]
:) takie podsumowanie tematu, jakbym miał jakie ubezpieczenie i świeczkę na przodzie to bym chętnie polatał.
Podrzuccie mi jakąś nianię na bemowo coby dzieci przypilnowała to też z wami polecę :)
A fotelików nie ma w tych KTM-ach ;-)
No widzę że umówić się wam jest ciężko, może coś podpowiem ;-) chociaż nie wiem czy komuś się przyda w tym obleganym temacie...a więc ABC ustawki
A - wrzucam wcześniej info
B - z ustaloną godziną
C - i punktem zbornym
czekam 5-10min i jadę jak nikt nie przyjechał - czyli niestety ostatnio standard warszawski warto też zostawić tel.
P.S. konradoz - tu po centrum i nocy się nie lata więc zbędne ci te ciężary :-), a dla chcącego nic trudnego
w tym tygodniu szukam ubezpieczyciela, który da OC na nr VIN bez dowodu rejestracyjnego bo to jest główna bolączka
proponuje szybka ustawke kolo 12.
czy jest ktoś chętny?
Daj znac tel masz w podpisie
Strony Poprzednia 1 … 475 476 477 478 479 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.105 sekund, wykonano 45 zapytań