Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Dziś ok. 8.30 Poznań ul Wierzbowa niebieski XTX nr. POS ......... ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziś ok. 8.30 Poznań ul Wierzbowa niebieski XTX nr. POS ......... ?
Warszawa prrzystanek kinowa xt ze swiatel na gumie kolo 13?
Wrocław, przed chwilą (8:45) stacja Orlen, Jednosci Narodowej czerwona XR, ziomek w czerwonym kasku Airoh'a. Ktoś z forum?
Warszawa prrzystanek kinowa xt ze swiatel na gumie kolo 13?
ja tam latalem ale na WR250X ;)
Pomarańczowy SMC 690 [nie R] Stawki, na osiedlu Murano, wcześniej stała pomarańczowa Kawa ER6, ktoś stąd?
Wczoraj dni Pszczyny xt660 na blachach SRB?
w niedzielę Jurgen złapany na stacji Orlenu na powiślu, a dziś okolo 13.40 z pruszkowa jerozolismkimi ktoś na DRZ SM żółta, białe buty, kierunki ledowe, okleinka, hehe miałem czas się przyjrzeć bo jechałem w korku za nim kilka minut. Co mi przypomina - poboczem chłopie poboczem, masz supermoto! :)
w niedzielę Jurgen złapany na stacji Orlenu na powiślu, a dziś okolo 13.40 z pruszkowa jerozolismkimi ktoś na DRZ SM żółta, białe buty, kierunki ledowe, okleinka, hehe miałem czas się przyjrzeć bo jechałem w korku za nim kilka minut. Co mi przypomina - poboczem chłopie poboczem, masz supermoto! :)
To mogłem być ja :) Jakoś nie miałem weny tak oszukiwać tymi remontami. Jechałeś puszką jakąś dostawczą?
To mogłem być ja :) Jakoś nie miałem weny tak oszukiwać tymi remontami. Jechałeś puszką jakąś dostawczą?
Hehe, no wiem, czasami też nie mam weny i jadę spokojnie, ale w samochodzie to aż mnie nosiło w tym korku :)
Busem nissanem primastar jechałem, praktycznie od zwężenia cały czas od razu za Tobą :)
Dziś ok 13.50 od wzgórz wlatywała do krkakowa czarna drezyna.
Doslownie chwile temu tj 18:07 przez ulice Rybnicka w mikolowie smignal kierownik w szaro czarnym kombiaku stawiam na 90% ze to byla xtx 660
18:00, Wrocław, mosty warszawskie - kierownik na wrx 250
18:00, Wrocław, mosty warszawskie - kierownik na wrx 250
na 50 % - [url]http://forum.supermoto.pl/user100577.html[/url]
Dzisiaj ok 20;30 wyjazd z ronda między Siechnicami a Radwanicami w stronę Radwanic, żółte SM, chyba DR-Z albo RMZ.
Dzisiaj 20:30 CRF'a która sała ostatnio na sprzedaż w towarzystwie chyba bandita albo horneta, koło carrefoura w Olsztynie
Edit:
Dokładnie ta: [url]http://otomoto.pl/honda-crf-450x-supermoto-akrapovic-M3764863.html[/url]
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.083 sekund, wykonano 54 zapytań