Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Orientuje sie ktoś gdzie moge podrzucić pare tajli do malowania proszkiem? Byłem swego czasu u jednego magika niedaleko Rudy, ale czekałem na pomalowanie zębatki 2 tygodnie i się nie doczekałem :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 209 210 211 212 213 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Orientuje sie ktoś gdzie moge podrzucić pare tajli do malowania proszkiem? Byłem swego czasu u jednego magika niedaleko Rudy, ale czekałem na pomalowanie zębatki 2 tygodnie i się nie doczekałem :)
Olaf gdzieś widziałem, że land rover freelander Cię interesuje. Kumpla babina ma takiego na zbyciu. 1.8, 3drzwiowy, 4x4, z dwoma dachami twardym i miękim. Cena 12tysi, pewnie do dogadania, rok 99. Jak coś to pisz.
Katowice, plasmanowa chyba się nazywają, za 4 felgi do maluszka wzieli 200, ale malowanie klasa!
Na zawiśći na mikołowskiej
Olaff- [url]https://www.facebook.com/lakierowanie.malowanie.proszkowe?viewer_id=100001566693406[/url]
Miałem tam malowane kilka rzeczy, a sam mój znajomy mechanik maluje tam Harley'e, więc myślę że warto polecić.
A no i Panowie nie wiedziałem, że jednak aż tylu was śmiga w pobliżu :O
A nigdy niema z kim smigac
święte słowa.
będzie dzisiaj ktoś na chudowie ?
hmm może, jak już to późno, tak koło 20...
dziś ostanie wakacyjne latanko ! Jutro do budy masakra !! -,-
jeszcze miesiąc :D
dziś ostanie wakacyjne latanko ! Jutro do budy masakra !! -,-
Chopie gorsze od budy je to, że zaroz śnieg przydzie ;) Jo ino prosza co by wiosna sie nie spóźniła i w kwietniu szło już lotać.
jeszcze miesiąc :D
Takiemu to dobrze... Który rok studiów ? :P
Zmieniamy temat na : Super enduro/cross Terror - Śląsk. Zawsze bydzie z kim lotać :D
MEPH napisał/a:jeszcze miesiąc :D
Takiemu to dobrze... Który rok studiów ? :P
Własnie zaczynam :D
spokojnie w sobota ponoć 30 stopni , ale to ponoć
spokojnie w sobota ponoć 30 stopni , ale to ponoć
Jo moto ni mom ;C a Ty mi o 30+ godej ;D
Strony Poprzednia 1 … 209 210 211 212 213 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.107 sekund, wykonano 45 zapytań