196

Odp: SM Terror - Podkarpacie

kubak2133 napisał/a:

Dzis w rzeszowie sa jakies pokazy kaskaderów czy cos tam i chyba bd freestyle i wgl jakies skoki .. o 19 .
Jedzie ktoś ?

uncatchble gdzie te glebokie ?

Okolice Rymanowa.

Drive only as fast as              Kawasaki KX 125 98 (sold)
you have it under control        HONDA CRF 450R HM

https://www.facebook.com/uncatchblevideos

197

Wojtkuuu myślałem, że ty jeszcze pare dni tam zostajesz, nooo to w takim razie i na tygodniu można coś ogarnąć jakąś ustawkę, ja mam jeszcze pare dni urlopu także GIT.

198

Wieczorem na tygodniu dam rade :)

199

to ja również bym się pisał ; )

200

Zgramy sie w temacie. Spoko, ekipa rośnie :)

201

noo i to mi się podoba:D im więcej ty lepiej:) teraz trzeba dobrze potrenować i można zaczynać myśleć o kamerce na kask :D

202

mam coś takiego: [url]http://www.youtube.com/watch?v=WNMtfNz_esk[/url]

da radę kupić za mniej niż 100zł na allegro ; ), a jakość jest całkiem ok, trochę taśmy izolacyjnej i do kasku też zamocuje : P

203

Jakbym już kupował to raczej jakąś konkretną, gopro lub nie wiem contour też fajna. A tak poza tym wasik widziałem fotke Twojego sprzętu, zajebiście się prezentuje ta huska. Także na tygodniu w któryś dzień pon, wt, śr mam jeszcze wolne także trzeba się ustawić, potem już będzie ciężko, jedynie weekendy zostają standardowo:)

204

Wtorek by mi chyba pasował

205

Jeżeli by wam to nie przeszkadzalo to tez bym z wami pośmigał :D (sendą) z kubakiem :D i moze z jednym kolegą wszyscy na sm :P

206

Spoko, pasuje, możemy polatać po RZ i sie powygłupiać. Jutro powinienem dać rade popołudniu. Russel?

207 Ostatnio edytowany przez Bartek123w (2013-08-26 15:10:16)

To latamy po rze :P
russel i wasik a wy jak ?

Ps: wczoraj na podpromiu widzielismy z kubakiem jakies stare sm ale nie wiemy co to (suzuki albo yamaha) ale na koło postawil :P

208

mi pasuje, choć nie powiem że po jakiś krzakach to też bym pojeździł : D

209

mnie się pytać nie trzeba:D Wojtkuu tam gdzie zawsze przy drodze tylko o której:)?

210

18.00 mi pasuje, wczesniej praca nie pozwoli