Temat: Rękawice Fox Bomber
Ktoś ma? Jakieś opinie? Potrzebuje rekawic glownie na ulice. Nadadzą sie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Rękawice Fox Bomber
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ktoś ma? Jakieś opinie? Potrzebuje rekawic glownie na ulice. Nadadzą sie?
są spoko do pierwszego kontaktu z asfaltem ;)
ja używam :)
bo szukałem kompromisu miedzy cross/sm powiem tak są bardzo wygodne i fajne. Już jeden sezon jest zaliczony i jeszcze się nic nie pruje ale się brudzą ;(
są spoko do pierwszego kontaktu z asfaltem ;)
Mało wytrzymałe?
ja używam :)
bo szukałem kompromisu miedzy cross/sm powiem tak są bardzo wygodne i fajne. Już jeden sezon jest zaliczony i jeszcze się nic nie pruje ale się brudzą ;(
A jak to wygląda jak sie robi zimniej?
tem mam te rekawice. Plus to ze sa zajebiscie wygodne. Reszta to minusy. Te gumowe elementy na paznokciach odpadly po 2 tyg. To samo z jednym rzepem zapianajcym rekawiczke. Rzep trzyma ale gumka ktora byla na jego wierzchu sie odkleila. Szew na palcu poprawialem po 3 dniach. Kolejne rozprucie na kciuku. Odpukac, nie testowane podczas szlifa. Ogolnie to typowa chinszczyzna. Pomysl i projekt Foxa a wykonanie chinskie. Reasumujac jak kto trafi. Jeden kupi dobra pare i bedzie mial na lata. Inny kupi druga pare i mu sie bedzie sypac po tyg.
tem mam te rekawice. Plus to ze sa zajebiscie wygodne. Reszta to minusy. Te gumowe elementy na paznokciach odpadly po 2 tyg. To samo z jednym rzepem zapianajcym rekawiczke. Rzep trzyma ale gumka ktora byla na jego wierzchu sie odkleila. Szew na palcu poprawialem po 3 dniach. Kolejne rozprucie na kciuku. Odpukac, nie testowane podczas szlifa. Ogolnie to typowa chinszczyzna. Pomysl i projekt Foxa a wykonanie chinskie. Reasumujac jak kto trafi. Jeden kupi dobra pare i bedzie mial na lata. Inny kupi druga pare i mu sie bedzie sypac po tyg.
Ja mam co prawda Foxy dirtpaw, i nic mi sie z nimi absolutnie nie dzieje, ale to ciekawe co mówisz.
Na zlocie do wgladu :)
Na zlocie do wgladu :)
Heh no skoro tak to dobra, tylko najpierw sprzeta musze kupic :D
moje po kilku dniach popruły sie od wewnetrznej strony dłoni i na dodatek wybralem sobie białe ktore od gumy z manetek zmienily odcien ale to akurat szczegół
wygoda i wygląd (kiedy są nowe) na plus :)
Czyli co panowie, lepiej nie brać?
Latam w nich od dłuższego czasu, na sm jak i w terenie i żadnych rozpruć nie mam :O może fartowny egzemplarz nabyłem :>
moze racer anthony ?
sam chyba przetestuje nastepny razem jakis model od nich bo ich totalnie nie znam ;)
slyszalem opinie o scott assault ze wporzo , ale ja na rekach nie mialem.
Latam w nich od dłuższego czasu, na sm jak i w terenie i żadnych rozpruć nie mam :O może fartowny egzemplarz nabyłem :>
No to w takim razie to napewno zalerzy od egzemplarza :P
zobacz takie coś może ci podejdzie jestem zadowolony tor, tern i spoko SHIMA model VRS-1
Ja czegoś lżejszego że tak powiem potrzebuje, cos w stylu bomberów albo tych scott assault
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Rękawice Fox Bomber
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 77 zapytań