Odp: Rękawice Fox Bomber
Ja mam i polecam ;) trzymają już 3 sezon i nadal jak nowe, delikatnie roztargane przy rzepach a tak to wporzo
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Rękawice Fox Bomber
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja mam i polecam ;) trzymają już 3 sezon i nadal jak nowe, delikatnie roztargane przy rzepach a tak to wporzo
Ja czegoś lżejszego że tak powiem potrzebuje, cos w stylu bomberów albo tych scott assault
Lżejsze bardzo słabo sie sprawdzają w kontakcie z asfaltem, lepiej dołóż parę zł żeby miec dobrą ochronę ręki
[url]http://allegro.pl/alpinestars-smx-2-air-carbon-rekawice-motocyklowe-i3417130923.html[/url]
Rękawice bardzo wygodne i jak na rękawice crossowe to dość solidnie zabezpieczone. Niestety to dalej rękawica w teren i przy pierwszym spotkaniu z asfaltem poprostu sie rozleci (99%)
mam bobmer-y 2gi sezon, jeszcze się nie podarły, ale też nie miały kontaktu z asfaltem.
co do różnych gumowych dzyndzli to faktycznie troszkę się miejscami poodklejały - ale generalnie moja sztuka się trzyma.
Czyli jesli chodzi o bombery to napewno trzeba trafic na egzemplarz dobry zeby sie nic nie działo...
Mcienki ma fajne rękawiczki na SM
Mam bombery SA super wygodne. Gumki odpadają ale nic się nie pruje. Jednak na latanie po mieście z większymi prędkościami to raczej słaba ochrona
Mogę śmiało polecić , póki co się dobrze sprawują :)
ja ma jakieś chińskie coś(niezła podróba) i w teren spoko miesiąc użytkowania i nadal całe żadnych pęknięć czy wystających nici kosztowały mnie z wysyłką chyba 35zł. Ale na asfalt wolę jednak skórę a tego nie chcę testować w kontakcie z nim :)
Z lekkich rekawic na miasto mam dwie pary: Fox Dirtpaw i Alpinestars Spartan. Poleccam glownie ten drugi model.
Spartan były by lepszym wyborem niż bomber?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Rękawice Fox Bomber
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 86 zapytań