Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Glacaa, załatwiłeś ?
Jutro na 17 jesteśmy umówieni :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 206 207 208 209 210 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Glacaa, załatwiłeś ?
Jutro na 17 jesteśmy umówieni :)
tak, umówieni jesteśmy. Wielki dzięki Kowal!
Złóżcie sam hasło na temat np : ANTY GOROL :D
Haha no dobre :) byłoby trzeba nad tym pomyśleć xD
Chopy żyje sam wtoś ?
temat umarł, ja żyję. Dzisiaj ćwiczę w zachodniej części Śląska ;) godziny popołudniowo/wieczorne
A ja sprzedałem motór ! :P PS : na Pszczynie nieźle endurowco-crossowcy jeżdżą ! SUPERMOTO milczy bo ENDURO na ŚLĄSKU rządzi : )
temat umarł, ja żyję. Dzisiaj ćwiczę w zachodniej części Śląska ;) godziny popołudniowo/wieczorne
A nagrywasz ?
A ja sprzedałem motór ! :P PS : na Pszczynie nieźle endurowco-crossowcy jeżdżą ! SUPERMOTO milczy bo ENDURO na ŚLĄSKU rządzi : )
SuperMoto zawsze rządzi nawet w terenie :)
Echh supermoto ...
To nie moje słowa ale cross i enduro jest jak Chuck Noris w sportach motocyklowych ...
Z innej beczki czy ktoś się wybiera na Międzynarodowe Mistrzostwa Czeskiej Republiki w Karvinie?
W tą niedziele szykuje się naprawdę niesamowita imprez na klasę światową !!
Dla tych co nigdy nie byli to powiem tak ..
To trzeba zobaczyć jak się wchodzi w winkle zawsze na pełnym gazie do odcięcia
Czyli MX na światowym poziomie polecam i zapraszam do kibicowania i podpatrywania techniki jazdy no i na czeskie piwo oraz pyszny sarni gulasz...
A tak wygląda tor i filmik z zawodów który kiedyś nakręciłem
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ZJXmlGIIlek[/url]
Z innej beczki czy ktoś się wybiera na Międzynarodowe Mistrzostwa Czeskiej Republiki w Karvinie?
To trzeba zobaczyć jak się wchodzi w winkle zawsze na pełnym gazie do odcięciaCzyli MX na światowym poziomie polecam i zapraszam do kibicowania i podpatrywania techniki jazdy no i na czeskie piwo oraz pyszny sarni gulasz...
Jak bym mial paszport albo dowod to bym pojechal, a tu lipa no musze czekac az mi wydaja i na prawko sie zapisac... Z innej beczki. Zdawal ktos w kato ? Dlugo sie potem na plastik czeka ?
Powtórka z rozrywki dzisiaj. Ćwiczymy gumiszony. popołudnie/wieczór. pisać, dzwonić. Gdzie? Info priv
I/JG53_Pogo napisał/a:Z innej beczki czy ktoś się wybiera na Międzynarodowe Mistrzostwa Czeskiej Republiki w Karvinie?
To trzeba zobaczyć jak się wchodzi w winkle zawsze na pełnym gazie do odcięciaCzyli MX na światowym poziomie polecam i zapraszam do kibicowania i podpatrywania techniki jazdy no i na czeskie piwo oraz pyszny sarni gulasz...
Jak bym mial paszport albo dowod to bym pojechal, a tu lipa no musze czekac az mi wydaja i na prawko sie zapisac... Z innej beczki. Zdawal ktos w kato ? Dlugo sie potem na plastik czeka ?
Ja zdawałem w kato, średnio 10 dni nie zależnie od tego gdzie zdajesz.
Witam!
Chciałbym was zaprosić na zlot na zakończenie wakacji z STREET STUNTERS :)
Odbędzie się on 31 sierpnia w Zawierciu. Przewidywana godzina rozpoczęcia: 13:30
Więc jeżeli nie przeszkadzało by wam polatać w towarzystwie skuterów i innych pięćdziesiątek to zapraszam ;)
Więcej info pw.
Link do wydarzenia na fb: [url]https://www.facebook.com/events/491786007578420/?ref=14[/url]
Panowie a kto śmiga w okolicach Rybnika, Raciborza i Wodzisławia Śląskiego ?
W sumie w mojej okolicy większość jeździ na brudasach i nawet sam M. Kołoczek sprzedał supermoto.
A dobrze byłoby popatrzeć jak jak reszta radzi sobie ze sprzętami :)
Strony Poprzednia 1 … 206 207 208 209 210 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 53 zapytań