Temat: 125 SM a 188 cm wzrostu, czy to problem ?
Zacznę od przeprosin ( nie przywitałem się, z uwagi że nie mam maszyny którą mogę się zwyczajnie pochwalić :P ) Od dłuższego czasu choruje na supermoto , z przyczyn finansowych rozglądam się za 125cm 4t , moto ma służyć jako transport do pracy jak i maszynkę która da frajdę z jazdy , zainteresowałem się Mz 125 sm ,Derbi Senda 125 sm bo są zwyczajnie ładne , tanie w zakupie i mało palą ( do 4/4.5 litra), teraz pytanie ... czy mój wzrost i waga ( 188cm i 75kg ) nie bedą problemem ? Z uwagi na mój wiek ( blisko 30 na karku ;) ) nie chce wyglądać jak na motorynce a na nic mocniejszego zwyczajnie mnie nie stać (chodzi o utrzymanie,spalanie i częsci ) ,prędkości rzędu do 120/130kmh w zupełności mi wystarczą a z tego co wiem obie tyle polecą,mieszkam w dużym mieście i więcej mi nie trzeba :)) bardziej zależy mi na małym spalaniu,w miarę bezawaryjności ,nie drogich częściach ( wiadomo,swoje muszą kosztować ) ale bez przesady . Czy ktoś podobnych rozmiarów jak Ja, posiada wyzej wymieniony sprzęt ? prosił bym o fotki/filmik jak taki Pan się prezentuje ,Pozdrawiam
Ps. Strasznie mało inf o tych modelach ,w szczególności o Mz :/ prosił bym o informacje posiadaczy,na co uważać i czego się wystrzegać,plusy i minusy tych modeli ( to co znalazłem w sieci rodzi więcej pytań niż daje odpowiedzi ) Pozdrawiam