Temat: w co się ubrać na supermoto?
Cześć, jaki jest najlepszy i zarazem niedrogi kombinezon na supermoto? Jakie wy macie kombinezony FOTY :cool:. Jedno częściowe czy dwu lepsze?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » w co się ubrać na supermoto?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć, jaki jest najlepszy i zarazem niedrogi kombinezon na supermoto? Jakie wy macie kombinezony FOTY :cool:. Jedno częściowe czy dwu lepsze?
jak na tor to tylko 1 częściowy, ja mam Arlen Ness Supermoto na kolanach ma miejsce na ortezy i nie ma sliderów kolanowych
Ja na miasto mam koszulki z dlugim rekawem i krotkie spodenki - co by sie za bardzo nie spocic :D
na tor w co się ubrać :cool:
Co prawda moje plany torowe jeszcze nie do końca sprecyzowane, ale kupiłem używane kombi Alpinestars Supermoto.
No nie 4 sztuki tylko 1. Kolor srebrny.
Gierwi a ile Cię wyniosła taka używka?
na tor w co się ubrać :cool:
w jednoczęściowy dobrze wentylowany, ja mam corax i jestem bardzo zadowolony [url]http://www.1000ps.at/produkt-24326-Corax_Supermoto_MT_1_Kombi[/url]
No taniej niż nówka :lol: .
Wiem że słaby żart, ale nie chcę mieć urzędu podatkowego na karku :rolleyes:. Historia jest taka:
Zobaczyłem tę ofertę na jednej stronie i napisałem do sprzedającego maila. Mam problem z takimi zakupami bo mam dość długie łapy, i co przymierzę to wszędzie dobrze, a rękawy jak po młodszym bracie. Musiałbym mieć rękawice takie jak kiedyś MO na MZkach mieli. Pomierzyłem moją kurtkę do codziennej jazdy, wysłałem wymiary do Danii. Koleś mnie po prostu rozwalił, napisał że takie tam mierzenie to raczej nic nie daje i ... przysłał mi kombi do przymiarki. Okazało się ze pasuje, ma trochę śladów użytkowania więc negocjuję jeszcze cenę.
a nowy ile kosztuje albo jaki to dokładnie model, to potem cenę sam sobie znajdę :P
chętnie kupię takiego alpinestars rozmiar 52 w rozsądnej cenie. Jesli ktos chce sie pozbyc dajcie znac
a nowy ile kosztuje albo jaki to dokładnie model, to potem cenę sam sobie znajdę :P
[url]http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-S-Moto/SubProducts/34311-2271016-27[/url]
Co sądzicie o tym kasku? Nie wiecie może czy jest on kompatybilny z googlami uvexa? Jak wam się podoba?
Piękny!
Airohy mają jedną wadę - biała wyściółka wewnątrz kasku która po pewnym czasie....już nie będzie biała :cool:
To sobie wypierze.
Hacker33 masz PW
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » w co się ubrać na supermoto?
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 74 zapytań