Odp: Sudety 2013
Przestańcie straszyć się sami nawzajem, jakiś miesiąc temu z koczisem zrobiliśmy ze 120 km po czeskiej stronie i bez zadnych przygód, oboje bez rejestracji.
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Sudety 2013
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przestańcie straszyć się sami nawzajem, jakiś miesiąc temu z koczisem zrobiliśmy ze 120 km po czeskiej stronie i bez zadnych przygód, oboje bez rejestracji.
Najważniejsze trzymać sie tam w zwartej grupie bez niepotrzebnego rozciągania peletonu na dwa kilosy. Wpadamy razem do miasta i jeszcze szybciej razem z niego wypadamy. Dojechać nas mogą przy postoju wiec ograniczmy to do mininu. Kto był na pomorzu dwa lata temu wie jaki błąd popelnilismy po akcji deptak haha.
Mario powiedz mi w pt jak będziecie robić jakąś trasę to ile KM ? I czy jest możliwość że dam rade nadążyć jakoś na swojej 80cm3?
Ja tylko w pt przyjadę albo w któryś dzień, moto na busa i wpadnę pośmigać popatrzeć. Myślę że jak będzie różnorodność motocykli to sobie jakiś upatrzę na który będę polował by kupić.
Ps. Jak coś z okolic wrocławia dokładnie Jeszkowice mogę kogoś na busa dopakować i podwieźć :)
Kurde w pt lajtowo pokrecimy sie po okolicy. No zebys probujac nas gonic nie wylecial z drogi. Ale wpadnij poogladasz pogadasz sobie z chlopakami.
A tamtym roku jak w grupie jechaliśmy to tak do 100km/h więcej raczej nie. Wpadaj, mnie nawet z tą blokadą do 80km/h nie zostawili gdzieś po drodze :) Ostatnio to ogarnąłem i teraz już Was tym nie będę męczyć ;]
PS. Wypadanie z drogi przy próbie dogonienia większego sprzętu też należy brać pod uwagę, coś o tym wiem :F
Coś mi peka pisze że chce się pojawić więc ja mogę ustapic mu mmiejsca na swojej przyczepce więc nie wykluczone że pojadę przez wrocław na kolach, cross-c1 najlepiej wbijaj w piatek jak chcesz sie przelecieć i pogadac.
Na 90% też będę na kołach jechał przez Wrocław. Jeżeli nie masz nic przeciwko to możemy razem polecieć dalszą drogą :)
to w piątek można też zaliczyć ciekawe bezdroża ;)
Chlopaki ja mam busa nawet nawet :) mogę wziąć albo 3 osobowego(Jumpera) albo 7osobowego(Opel Movano) Paki prawie takie same 3 motocykle lekko wejdą no z 4 mogą być problemy jutro pomiary wykonam i foty. Mogę kogoś zabrać z Wrocławia umówimy się na pętli książę małe i zabiorę. Jak ktoś chce ja jadę w pt i pt wracam.
Jak coś pw to się dogadamy :)
Raku jak coś z Wrocławia mogę Cię zgarnąć :) Albo z Jeszkowic rodzimej mej wioski ;)
Napiszcie o której chcecie wpaść.
AAA Mario daj godzinę o której zaczniecie się zjeżdżać :) Albo o której już można. Bo chce już powoli zaplanować i uprzedzić szefa że w pt23.08 wcześniej wychodzę z pracy :D
Popaczcie kilka postow do tylu. Wszystko opisalem.
Popaczcie kilka postow do tylu. Wszystko opisalem.
Sory mój błąd
"ale postaram się być na 15-16. Akurat do tej 17-18 powinno się trochę narodu nazbierać i możemy pojechać rozgrzać się przed sobotą
.Plan po krótce:
Piatek- od 17-18 latanie do oporu po blizszej okolicy, powrót i grill"
Więc myślę że jako koło 16-16,30 być na miejscu chce wyjechać z Wrocławia koło 14-14.30.
Jutro sprawdzę ile moto mi się zmieści na pakę, póki co Maniek zabiera się ze mną więc jedno miejsce na pewno mam wolne.
Najważniejsze trzymać sie tam w zwartej grupie bez niepotrzebnego rozciągania peletonu na dwa kilosy. Wpadamy razem do miasta i jeszcze szybciej razem z niego wypadamy. Dojechać nas mogą przy postoju wiec ograniczmy to do mininu. Kto był na pomorzu dwa lata temu wie jaki błąd popelnilismy po akcji deptak haha.
kto popełnił ten popełnił, a kto przytomnie spierdalał... :) :)
Panowie nie demonizujmy.
Na razie jedyna nieprzyjemna zlotowa akcja to mycie tablicy z rozkazu tajniaków w moim mieście (co za wstyd).
Do tej pory policja jak już się napatoczyła to była życzliwa i zawsze puszczała nas przed puszkami.
Tak więc będzie spox.Prawie 100% trasy omija drogi krajowe i wojewódzkie. Ja przez 4 lata kręcenia się na supermoto na policje nie napatoczyłem się nigdy na tych odcinkach. Kontrole jak miałem to tylko u siebie na parafii.
ja się boję. mam głośny wydech a słyszałem że za to wszędzie dowody zabierajo... :)
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Sudety 2013
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 79 zapytań