Temat: Lee Jones
Mcienki, jak się Tobie znudzi Aprilia, to zobacz to! Pewnie bądzie do wzięcia po sezonie. Ze sprawdzonego źródła :) .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Lee Jones
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mcienki, jak się Tobie znudzi Aprilia, to zobacz to! Pewnie bądzie do wzięcia po sezonie. Ze sprawdzonego źródła :) .
cudo!!!!!
Ale pocisk!Widze że foty robione w tym samym ogródku co mojej aprilii i mam nadzieję że aprilia szybko sie nie znudzi. Zastanawiam się dlaczego Lee prawie co sezon zmienia fabrykę, 3lata aprilia, zeszły sezon na KTM a na ten rok husa, chyba wciąż szuka. Gierwi, wiem że Ciebie baaaardzo kręci husaberg, jakby co to pomogę w transacji :)
Ale pikna ta maszyna, Pamiętam jak widziałem ten model pierwszy raz, to swierdziłem, ze kiedyś musi stanąć w moim garażu :)
Niezłe są te husabergi , ten silnik jest fajnie przesuniety , zapewne dla balansu .
Nie zdziwił bym sie , jak by przy Husabergu pozostał na dłuzej :D
Niezłe są te husabergi , ten silnik jest fajnie przesuniety , zapewne dla balansu .
Albo coś po pijaku popierdolili, i teraz wstyd im się wycofać :lol: .
Barteksm napisał/a:Niezłe są te husabergi , ten silnik jest fajnie przesuniety , zapewne dla balansu .
Albo coś po pijaku popierdolili, i teraz wstyd im się wycofać :lol: .
Przestał mi się podobać jak to przeczytałem :D
Wersja oficjalna mówi o umieszczeniu wału korbowego idealnie w środku ciężkości co ma wielki wpływ na zwrotność i tego się trzymajmy :) .
Opinie te są potwierdzane przez testujących, między innymi [url=http://www.smimag.co.uk]www.smimag.co.uk[/url] w ostatnim numerze.
To kurde czemu Yamaha zrobiła na odwrót i zamontowała w nowej YZ cylinder "dupą do przodu" i do tego pochylony do tyłu?? :p
To kurde czemu Yamaha zrobiła na odwrót i zamontowała w nowej YZ cylinder "dupą do przodu" i do tego pochylony do tyłu?? :p
Bo Szwedzi upili się wódką a Japończycy sake :D , stąd inne wizje.
berecik napisał/a:To kurde czemu Yamaha zrobiła na odwrót i zamontowała w nowej YZ cylinder "dupą do przodu" i do tego pochylony do tyłu?? :p
Bo Szwedzi upili się wódką a Japończycy sake :D , stąd inne wizje.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Lee Jones
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 73 zapytań