Odp: IV i V runda MP i PP Supermoto Koszalin
Bo to sa wieczne wakacje :) a jak to napisal Maney kasa bierz sie z bankomatu :)
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV i V runda MP i PP Supermoto Koszalin
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bo to sa wieczne wakacje :) a jak to napisal Maney kasa bierz sie z bankomatu :)
Trawer. Musze chodzic czesto na urlop, tak mnie to sm stresuje. Wszedzie nowe fury, treningi. Nawet Ty masz juz dwa motocykle do sm.
jest już harmonogram
[url]http://www.pzm.pl/regulaminy/supermoto[/url]
juz pisalem ze jest. kolezko ;)
Trawer. Musze chodzic czesto na urlop, tak mnie to sm stresuje. Wszedzie nowe fury, treningi. Nawet Ty masz juz dwa motocykle do sm.
To widzę, że jesteś bardzo uczuciowym człowiekiem :))))), na tej rundzie dam Ci jeden motorek, będziesz mógł upalać do bólu :)
A mój bankomat zawsze odpowiada mi, że brak srodków na koncie :), złośliwa łajza :)
maniek-rr312 napisał/a:Bo to sa wieczne wakacje :) a jak to napisal Maney kasa bierz sie z bankomatu :)
A mój bankomat zawsze odpowiada mi, że brak srodków na koncie :), złośliwa łajza :)
No moj podobnie ale widac ze crazy nie ma takiego problemu :]
Moj daje kase ale wyswietla "Gdybys to odlozyl mialbys na lewe mocowanie kierownicy do TM 2013" ;)
Slyszalem ze lewe mocowanie to pikus ale manetki to juz gruba kasa
Slyszalem ze lewe mocowanie to pikus ale
pikuś ale podwójna runda i to w deszczu... zgodnie z tym co zapowiadał szaman trawer i czego obawia się abdul - ''Koszalin będzie deszczowy'' mogę komuś wypożyczyć mój bydgoski nieprzemakalny kombinezon - jakieś 185cm i 80-85kg ;-)
Hermes jak będzie ta podwójna runda w deszczu to masz odemnie flaszkę i to taką 2 litrowa :)
No ja niestety odpadam z tej rundy bo maszyna jeszcze 'się składa'
Taki tekst to Cię może rozgrzeszyć najwyżej w piątek wieczorem, ale nie w poniedziałek. Toż to można kilka sprzętów złożyć i rozłożyć :/
crisson napisał/a:No ja niestety odpadam z tej rundy bo maszyna jeszcze 'się składa'
Taki tekst to Cię może rozgrzeszyć najwyżej w piątek wieczorem, ale nie w poniedziałek. Toż to można kilka sprzętów złożyć i rozłożyć :/
ja też nie kupuję tej ściemy ...
Stary to ja takie rzeczy jak rozbiórka i składanie sprzęta robię na rundzie :), nie kupuje takiej wymówki spakuj wszystkie części do worka po kartoflach i przy flaszce złoży się maszynę no chyba że to KTM :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV i V runda MP i PP Supermoto Koszalin
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 75 zapytań