Odp: IV i V runda MP i PP Supermoto Koszalin
Panowie to Huska, tam jak w sierpniu zamówisz części to dojdą w grudniu i to nie te co trzeba ;)
www.farmapomyslow.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV i V runda MP i PP Supermoto Koszalin
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie to Huska, tam jak w sierpniu zamówisz części to dojdą w grudniu i to nie te co trzeba ;)
Ty masz furę za to jechać Ci sie nie chce...
Doliczcie sobie extra godzinę do planowanej trasy, po drodze robią się nie małe korki. Kuracjusze atakują Kołobrzeg, imprezowicze Mielno, Supermoto zaatakuje dodatkowo Koszalin :D
Wszyscy którzy jadą z południa przez Łódź i potem wpadają na autostradę nr A1 do m. Kowal a potem przez Włocławek czeka niezły korek na wjeździe do Włocławka około godziny czeka się (raniutko jeszcze jest możliwie). Ja będę leciał autostradą do Kowala a w Kowalu kierował się na Inowrocław i Bydgoszcz a potem trasą nr 25 na Człuchów
Wszyscy którzy jadą z południa przez Łódź i potem wpadają na autostradę nr A1 do m. Kowal a potem przez Włocławek czeka niezły korek na wjeździe do Włocławka około godziny czeka się (raniutko jeszcze jest możliwie). Ja będę leciał autostradą do Kowala a w Kowalu kierował się na Inowrocław i Bydgoszcz a potem trasą nr 25 na Człuchów
jechalem tamtędy w sobote i nie bylo tak źle, teraz coś rozkopali przed Włocławkiem?
dokładnie, rozkopany jest wiadukt na wjeździe do Włocławka od strony Kowala.
Mam dwa wolne miejsca na motocykle oraz 5 miejsc siedzących w samochodzie na wyjazd do Koszalina na zawody. Jak ktoś chętny to zapraszam. Start w czwartek o 17:30 z Kutna
Kto już lata na torze? Wpadnę pooglądać :) @ 5 min motocyklem do toru xd
Kto już lata na torze? Wpadnę pooglądać :) @ 5 min motocyklem do toru xd
nie tylko oglądaj ale wpadnij na treningi polatać
crisson napisał/a:No ja niestety odpadam z tej rundy bo maszyna jeszcze 'się składa'
Taki tekst to Cię może rozgrzeszyć najwyżej w piątek wieczorem, ale nie w poniedziałek. Toż to można kilka sprzętów złożyć i rozłożyć :/
Niestety to nie zależy już ode mnie. Czekam aż zrobią głowicę a muszą dorobić prowadnice bo te oryginalne z husqy na które czekałem półtora tygodnia są za małe :)
Poza Magic(;-)) będzie ktos już od dziś na torze?
Ktos juz jest w koszalinie? My bedziemy dzisiaj ok 11
No my za godzinę.
O której godzinie mniej więcej zawody się zaczynają? Mam dość blisko jakieś 80km i wpadnę pooglądać :)
Dzięki za info i powodzenia
mniej więcej o 12:30, a treningi kwalifikacyjne od 9
Dzisiejsze treningi mozna uznac za udane. Kevin jak mozna bylo sie spodziewac zapitala jak zle. Zobaczymy jak jutro bedzie wszystko wygladalo.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV i V runda MP i PP Supermoto Koszalin
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 75 zapytań