Odp: SM Terror - Podkarpacie
Russel, 16.00?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Russel, 16.00?
wstępnie, 16-17... pytanie gdzie? reszta na telefonie :)
cos po RZ polatamy i okolicach, moge Ci na przeciwko wyleciec
Russel, jutro wieczorem?
oj ciężki temat na tygodniu, no ale zobaczymy, może akurat uda mi się wcześniej wrócić do domu
Jesli deszczu nie bedzie to latam poznym popoludniem.
Mam fajną miejscówkę którą trzeba się przejechać. Myślę, że większość z was tam była, chodzi mi o wieś Izdebki, a konkretnie o ten odcinek gładziutkiego asfaltu [url]https://maps.google.pl/maps?saddr=izdebki&daddr=Nieznana+droga&hl=pl&ie=UTF8&ll=49.74201,22.0996&spn=0.022575,0.055189&sll=49.740456,22.083885&sspn=0.045151,0.110378&geocode=FV0j9wId5GpRASn3B637gF08RzHbhSeqKKc3aw%3BFdzp9gIdzt9QAQ&oq=Przysi%C4%99tni&t=h&mra=dme&mrsp=1&sz=13&z=14[/url] 5,5 km drogi i 29 zakrętów. Zachęcam do skorzystania z opcji Google street view
ok, jedziemy, jutro :D
traska krótka ale zakręty spoko :)) kiedyś trzeba tam skoczyć :D jutro ja na pewno odpadam :P
ja jutro tez odpadam jednak, ale trasa do zrobienia w niedalekiej przyszłości, Rz-ów dzisiaj troche hałąsu dostał ;)
tylko troszke:D muszę wydrzeć DBkillery z kominów to też bedzię boruczał, Twoje mają "pałera" :D
wracałem cichutko ze Świlczy, coś dziwnie dużo radiowozów sie kreciło
yy ja nie widzę w tym nic dziwnego :] ale dzisiaj spoko , częściej by pasowało, no ale co zrobić, że nie ma czasu na tygodniu...
Wojtkuuu za tydzien weekend szykuj maszyne:D dzisiaj sam polatałem, Ci powiem, że dupa na sam tył kanapy i faktycznie lepiej dźwiga i lepsza kontrola:) ale dalej to nie to...
sobota lub niedziela trenujemy :D
To że dupa na tył kanapy to podstawa. Katujemy w weekend :D
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 66 zapytań