1

Temat: [S] Husaberg SM 650 Supermoto

Siema,

berg na sprzedaz [url]http://otomoto.pl/husaberg-fs-650-sm-supermoto-M3739467.html[/url]

pzdr

P.S. W razie w najlepiej dzwonic do mnie ;)

SMR 510

2

Odp: [S] Husaberg SM 650 Supermoto

czemu sie pozbywasz ? tym bardziej jeśli świeżo po remoncie.. ?

3

bo nie moge jezdzic z powodow zdrowotnych, a remont w zeszlym roku byl

SMR 510

4

kurdee, ale zszedłeś z ceny(chyba było 10 000?), pewno telefony się urywają teraz

Husa Husa HUsaaabeeerg :D

5

Kurde to przykre...nie wyobrażam sobie siebie jak miał bym sprzedać moje sm-y...cena wręcz śmieszna więc oby poszedł tak jak chcesz . Generalnie ludzie boją się tej marki dlatego pewnie tyle stoi..sam zaryzykowałem i mam 570 od początku tego sezonu , to chyba to samo z minimalnymi różnicami w skoku tłoka bo rama widze ta sama itp , szczerze więc mogę polecić ale tylko dla ogarnietego drivera...bo nie problem aby miotało nim jak szatan na drodze...o terenie już nie wspomnę , pozdrawiam !

6

To jest mocniejsze od 525 exc ? :) Jak z wagą ?

Yamaha Aerox ---> Yamaha Dt 125x ---> Honda cb 600 hornet

7

mocniejsze waga coś chyba w okolicach 113 ? ale mogę żle pamiętać ...

8

ten niby 107 kg

kurde, wlasnie zainteresowania brak, tak jak mowicie - ludzie sie chyba boja, nieslusznie

SMR 510

9

Ah gdybym tylko miał kasę :D Ciekawe jakbym to ogarnął po przesiadce ze 125 :) pierwsze kilka miesięcy jazdy z pampersem na dupie hehe :D

Yamaha Aerox ---> Yamaha Dt 125x ---> Honda cb 600 hornet

10

Nastepny kusi zebym sprzedal WRke :)

WR 450 F
GSXR 1100

11

heh a ja bym musiał sprzedac DRZ SM :)

#270 ;)

12

Ludzi raczej przeraża brak zamienników i elektriko rozruszniko w takiej pojemności. A tak z ciekawości ciężko się odpala w porównaniu do 450?

13

Ja się przesiadłem ze 125 i daje rade (tzn żyję)  :) Jest to drugie moto do kpl wraz ze 125 śmigającą po bułki itp
Przesiadka jest gruba..łatwo zostać sponiewieranym i tracić przyczepność na zakrętach nawet na 3 biegu wychodząc z zakrętu... o terenie już nie wspomnę . Więc sprzęt raczej dla mocno ogarniętego drivera bądź przynajmniej dla takiego z olejem w głowie :D

aaa sory mój berg to 550 ;p

POLECAM !