Temat: [S] Husaberg SM 650 Supermoto
Siema,
berg na sprzedaz [url]http://otomoto.pl/husaberg-fs-650-sm-supermoto-M3739467.html[/url]
pzdr
P.S. W razie w najlepiej dzwonic do mnie ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husaberg SM 650 Supermoto
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema,
berg na sprzedaz [url]http://otomoto.pl/husaberg-fs-650-sm-supermoto-M3739467.html[/url]
pzdr
P.S. W razie w najlepiej dzwonic do mnie ;)
czemu sie pozbywasz ? tym bardziej jeśli świeżo po remoncie.. ?
bo nie moge jezdzic z powodow zdrowotnych, a remont w zeszlym roku byl
kurdee, ale zszedłeś z ceny(chyba było 10 000?), pewno telefony się urywają teraz
Kurde to przykre...nie wyobrażam sobie siebie jak miał bym sprzedać moje sm-y...cena wręcz śmieszna więc oby poszedł tak jak chcesz . Generalnie ludzie boją się tej marki dlatego pewnie tyle stoi..sam zaryzykowałem i mam 570 od początku tego sezonu , to chyba to samo z minimalnymi różnicami w skoku tłoka bo rama widze ta sama itp , szczerze więc mogę polecić ale tylko dla ogarnietego drivera...bo nie problem aby miotało nim jak szatan na drodze...o terenie już nie wspomnę , pozdrawiam !
To jest mocniejsze od 525 exc ? :) Jak z wagą ?
mocniejsze waga coś chyba w okolicach 113 ? ale mogę żle pamiętać ...
ten niby 107 kg
kurde, wlasnie zainteresowania brak, tak jak mowicie - ludzie sie chyba boja, nieslusznie
Ah gdybym tylko miał kasę :D Ciekawe jakbym to ogarnął po przesiadce ze 125 :) pierwsze kilka miesięcy jazdy z pampersem na dupie hehe :D
Nastepny kusi zebym sprzedal WRke :)
heh a ja bym musiał sprzedac DRZ SM :)
Ludzi raczej przeraża brak zamienników i elektriko rozruszniko w takiej pojemności. A tak z ciekawości ciężko się odpala w porównaniu do 450?
Ja się przesiadłem ze 125 i daje rade (tzn żyję) :) Jest to drugie moto do kpl wraz ze 125 śmigającą po bułki itp
Przesiadka jest gruba..łatwo zostać sponiewieranym i tracić przyczepność na zakrętach nawet na 3 biegu wychodząc z zakrętu... o terenie już nie wspomnę . Więc sprzęt raczej dla mocno ogarniętego drivera bądź przynajmniej dla takiego z olejem w głowie :D
aaa sory mój berg to 550 ;p
POLECAM !
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husaberg SM 650 Supermoto
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 85 zapytań