1

Temat: Rejestracja Husqvarny 450 RR

Jak w temacie stałem sie posiadaczem Husqvarn SM 450 RR jak wiadomo sprzet nie posiadal homologacji bo to maszyna typowo na tor ja jednak chcialbym pokusic sie o zarejestrowanie tylko czy ktos orientuje sie jakie formalnosci musze zalatwic i czy wogle jest szansa na to

2

Odp: Rejestracja Husqvarny 450 RR

1. Znajomości i rejestracja na SAM (jakbyś je miał to byś tu nie pisał)
2. Przekładka ramy z TE/SMR z kwitami chociaż nie wiem czy były takie same w RR
3. Wycieczka do UK z motocyklem po daily mot i potem rejestracja u nas

Chyba wszystko

P.S Trzeba się było zastanowić zanim wyłożyłeś tyle hajsu na RR'kę

3 Ostatnio edytowany przez Husaj (2013-07-25 01:29:54)

gdzie kupiles RR?

Husaberg FS 650

4

Ja mam do sprzedania RR zarejestrowana od nowosci :) jak by ktos szukal. Ile dales za moto i jaki rocznik?

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

5

maniek-rr312 napisał/a:

Ja mam do sprzedania RR zarejestrowana od nowosci :) jak by ktos szukal. Ile dales za moto i jaki rocznik?

ile chcesz za nia moze byc pw
2007r ok 15tys zl w przliczeniu nie wiem jak ceny takich motocykli w polsce sie klaruja ale tu w szwajcarii sa cholernie drogie i byla to bardzo dobra okazja tym bardziej ze moto od nowosci ma 18mth koles kupi nie podalal jej i sie przesiadl na slabsza a ta nabierala mocy przerowbowej w salonie az zona pogonila go do sprzedazy

6 Ostatnio edytowany przez boostertd (2013-07-25 20:20:52)

Cezar napisał/a:

1. Znajomości i rejestracja na SAM (jakbyś je miał to byś tu nie pisał)
2. Przekładka ramy z TE/SMR z kwitami chociaż nie wiem czy były takie same w RR
3. Wycieczka do UK z motocyklem po daily mot i potem rejestracja u nas

Chyba wszystko

P.S Trzeba się było zastanowić zanim wyłożyłeś tyle hajsu na RR'kę

nie wiem czy duzo czy malo dla mnie bardzo malo bo szukalem tego moto od dluzeszgo czasu kupilem go glownie na tor ale czasem chcialbym polatac po gorach na codzien mam drzta i czasu poupalalbym cos mocniejszego jesli nie zarejestruje swiat sie nie skonczy musze tez zorientowac sie jak tu wyglada sprawa rejestracji takiego moto ale z ich wymagania pewnie nie realne

a mozesz mi wytlumaczyc o co chodzi z tym daily motem moze dal bym rade to ogarnac i zarejstrowac ja sobie w CH

cos mi nie wyszlo prosilbym o zcalenie postow chyba ze nie przeszkadza

7

boostertd napisał/a:

o co chodzi z tym daily motem

W UK można zarejestrować wyścigówkę bez świateł na jazdę od świtu do zmierzchu. W Szwajcarii raczej ten numer nie przejdzie.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"