Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Ja dzisiaj o 9:00 na Rondzie Radosława spotkałem kierownika w białym garnku na KTM-ie 625 - ktoś z forum?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja dzisiaj o 9:00 na Rondzie Radosława spotkałem kierownika w białym garnku na KTM-ie 625 - ktoś z forum?
michciu napisał/a:dziś, przed godziną 8- trasa toruńska w kierunku ronda zesłańców-pomarańczowy KTM na włoskich numerach.
No ja leciałem o tej porze ale mam czarnego KTMa z pomarańczowym napise.. biała bluza i czarno pomarańczowy kask crossowy;-)
tak, leciałem za Tobą z panną na skuterze :) wolno ogarniasz koreczki, oj wolno :)
Dziś w Pruszkowie na Wojska Polskiego żółta DRZ ok 20
Okolice starego rynku w Bydgoszczy (rybi rynek tam gdzie barki zazwyczaj stoja) czarny ktm LC4 dziobak w wersji prestige stal razem z innym moto kolo godziny 22.
Ktos z forum ?
Gogo.dg napisał/a:michciu napisał/a:dziś, przed godziną 8- trasa toruńska w kierunku ronda zesłańców-pomarańczowy KTM na włoskich numerach.
No ja leciałem o tej porze ale mam czarnego KTMa z pomarańczowym napise.. biała bluza i czarno pomarańczowy kask crossowy;-)
tak, leciałem za Tobą z panną na skuterze :) wolno ogarniasz koreczki, oj wolno :)
Hehehe no wolno, wolno. Na razie u mnie wszystko jest wolno bo to pierwszy mój motor a kupiłem go jakiś miesiąc temu z tego tydzień przestał w serwisie czekając na filtr powietrza :( ale czekaj jeszcze z tydzień dwa i żaden skuter mnie nie dogoni ;)
michciu napisał/a:Gogo.dg napisał/a:No ja leciałem o tej porze ale mam czarnego KTMa z pomarańczowym napise.. biała bluza i czarno pomarańczowy kask crossowy;-)
Hehehe no wolno, wolno. Na razie u mnie wszystko jest wolno bo to pierwszy mój motor a kupiłem go jakiś miesiąc temu z tego tydzień przestał w serwisie czekając na filtr powietrza :( ale czekaj jeszcze z tydzień dwa i żaden skuter mnie nie dogoni ;)
Spoko :) Ucz się ucz.. patrz w lustra i puszczaj jak coś się szybko zbliża, a będzie dobrze:)
michciu napisał/a:Gogo.dg napisał/a:No ja leciałem o tej porze ale mam czarnego KTMa z pomarańczowym napise.. biała bluza i czarno pomarańczowy kask crossowy;-)
dziś znów się widzieliśmy, leciałem czarną DRZta:)
Przes chwila wilanowska/dolinka sluzewiecka czarna drezyna na blachach WGM.....winszuje iscie plazowego outfitu:-)
Dziś Warszawa Rondo Wiatraczna godz. 16:30 - czarna drezyna a na niej kierowniczka w blond włosach - piękny widok :)
przewidujesz przyszłość czy co? :P
przewidujesz przyszłość czy co? :P
Przysięgam, że tak było :)
Prelude dobry jesteś.. :-D godzinę przed jej przelotem już wpis na forum ;-)
NO JASNOWIDZ!!
He he to kwestia ustawień godziny w ustawieniach forum :D
He he to kwestia ustawień godziny :D
A ja myślałem że stref czasowych;-) Zresztą faktem jest że na wiatraku życie szybciej płynie;-)
A ja myślałem że stref czasowych;-)
Tak, przepraszam - wyraziłem się mało precyzyjnie. Tak czy inaczej blond kierowniczka była i ogarniała drezynę :)
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 54 zapytań